mandag den 8. oktober 2018

Anmeldelse af Verden Styrter

Bagsiden fortæller:
Kriger. Beskytter. Forræder. En sidste mission. Det eneste han ikke må gøre er at forelske sig.

Varnar er verdenernes stærkeste kriger og leder af Ragnaras hær. Opdraget til at kæmpe, adlyde og beskytte sin dronning, selv med livet som indsats. Men mørke skyer trækker sig sammen over dem alle. Snart vågner den, som kan starte verdens undergang. Varnar vil stå over for et valg, som kan afgøre alt. Ikke for ham selv, men for en, han endnu ikke har mødt. En, som holder menneskehedens skæbne i sine hænder.

Kun én kan beskytte hende.
Men er han parat til at bryde sit løfte?










Anmeldelse:
Denne lille bog er på 144 sider og den giver én alt det som man har hungret efter at få svar på i de sidste to Ravnenes Hvisken bøger. Jeg læste denne her lille sag inden den sidste bog i serien udkom i september måned. Da jeg fandt den på boghandlens hylder tænkte jeg "nøj den er godt nok lille". Men det skal man ikke kimse af.

Det her er forhistorien til Ravnenes Hvisken. Den handler om hvordan Ragnara sender en snigmorder til Midgård og hvordan Serén sender en anden til Norvík ved overgangen til Midgård og prøver at forpurre Ragnaras planer. Men ikke alle planer går som planlagt. Og fremtiden er en foranderlig størrelse.

Historien viser sig fra en helt anden side end man har regnet med. Man får forklaringer på ting som man måske ikke lige havde set komme eller som man måske har gået og undret sig over. Researchen i alverdens støvede bøger og gamle skrifter viser at forfatteren virkelig vil denne her historie og den er vigtig for hende.

Her er så mange detaljer at lække mærke til og lige pludselig så bliver bøgerne bare dem meget bedre og man forstår lige pludselig ret mange ting meget bedre efter endt gennemlæsning. Hele essensen af denne her bog handler om at redde menneskeliv og sørge for at Ragnarok ikke starter, men problemet er bare at selv om man planlægger og fører planerne ud i livet så er det ikke altid med det resultat som man ønsker.

Malene Sølvsten har gjort det igen. Hun trænger ind under huden på dig med sin fortæller evne og man vil bare gerne have mere og mere og mere. Jeg kan varmt anbefale dig som fan af Ravnenes Hvisken bøgerne at du læser denne her tilføjelse for alt går bare mere op i en højere enhed. Måske skulle det være den du starter med eller som mig, læse den mellem bog 2 og bog 3. For læses skal den i hverfald.

Bogen er som sagt skrevet af Malene Sølvsten og udgivet på Forlaget Gyldendal. Den kan købes hos alle landets boghandlere til 99,95 kr. 5/5 stjerner. Eget eksemplar fra bogvæggen.

Ingen kommentarer: