onsdag den 30. marts 2016

Anmeldelse af Læserne i Broken Wheel anbefaler

Bagsiden fortæller:
Svenske Sara skriver sammen med 75-årige Amy fra Iowa, USA. I to år har de udvekslet tips om bøger og livet, og en dag takker Sara ja til Amys tilbud om at besøge hende. Da hun når frem til den lille flække Broken Wheel, er Amy imidlertid pludselig død. Byens indbygger tager sig godt af den forvirrede, unge turist, og Sara beslutter sig for at blive som planlagt. Da hun åbner en boghandel med alle Amys bøger, liver den lille, søvnige by langsomt op, og Sara oplever for første gang at knytte relationer og venskaber - udover dem i litteraturens verden. Ingen tør tænke på, at Sara snart skal hjem igen, så byens indbygger går sammen om en aldeles skør, men genial plan....
Anmeldelse:
Denne her bog er sød. Lige det man har brug for når man har en "jeg har lyst til at sidde hele dagen foran brændeovnen med en kop te og hygge mig".

Den har bøger i massevis, den har landsbyvirvar og sære beboere, den har kærlighed og en smule vanvid og tragedie. Den har det hele.

Man kan ikke lade være med at grine af de pusseløjerligheder som der sker i Broken Wheel og hvordan hele byen lige pludselig kommer til live på grund af en lille boghandel med en svensk turist bag roret, som gerne vil dele sin glæde ved bøger med borgerne i byen samtidig med hun gerne vil give lidt tilbage for deres venlighed.

Læs den og bliv fortryllet af den støvede by som langsomt men sikkert får spundet sit tryllenet omkring dig.

Bogen er skrevet af Katarina Bivald og er udgivet på Forlaget Lindhardt og Ringhof. Den kan købes hos landets boghandlere til 299,95 kr. 4/5 stjerner. Eget eksemplar fra bogvæggen.

Ingen kommentarer: