fredag den 7. august 2015

Jubiee jeg skal også ud og rejse i år..


Onsdag eftermiddag efter en hård arbejdsdag gik jeg ind og bestilte 2 t/r billetter til det skønne London. Vi har snakket meget om at vi skulle over og besøge min søster og svoger, men der har bare ikke været "tid" til det i mange henseender.

Vi tager afsted en gang i efteråret da vi kunne se at vi kunne risikere regn uanset hvilken årstid vi valgte. Jeg har jo tullet rundt i London i regnvejr og det generer mig ikke så meget. Det er risikoen og det er den værd. Bare man pakker regnfrakken så skal det nok gå.

Vi skal være der i 6 dage og de 3 af dagene skal vi være på egen hånd inden min søster og svoger gør os selskab med at slide fortovene tynde i jagten på interessante steder :-)

Det er første gang ham den dejlige skal til London og jeg GLÆDER mig så meget til at vise ham den by som jeg har ævlet så meget om i de foregående år. Vi har som I kan se allerede læsestoffet på plads og skal snart til at lave lister og en forventningsafstemning for at få en god ferie.

Jeg gav ham den dejlige den danske udgave af "Lonely Planet guiden: Oplev London" for at han havde en bog at sætte krydser og post it sedler i indtil vi skal lave vores liste. Jeg læser den engelske udgave og har også gang i "TOP 10 London" på engelsk. "London's Hidden Secrets" er læst og fyldt med gule post it sedler og den ender også i kufferten når tiden kommer.

Har du været ude og rejse i år?
Skal du ud og rejse i år?
Hvis ikke; hvorfor??

Medic out.

5 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Åh ja, London er så dejlig en by! Det kan jeg godt forstå du glæder dig til. Jeg har bestemt været heldig på rejsefronten i år. Jeg var i Brasilien i foråret med mit arbejde, var på Bornholm en uge i sommers, skal en weekend til Paris med min kæreste i næste måned og så lader jeg op til den helt store tur til Cambodja og Laos til efteråret (dog kun tre uger, ak, det var hvad der var tilbage af feriedage;)). Så det bliver et fantastisk rejseår for mig i år :)

Piskeriset sagde ...

London er en god by uanset hvad. Der er gode boghandlere og andre gode shoppemuligheder, masser af museer, alskens slags mad og generelt bare en by, hvor det er let at være turist.

Jeg har lige været et par dage i Skagen, og tidligere på sommeren var jeg en uge i Toscana. Sidstnævnte var lige lovlig varmt - der var mellem 35 og 40 grader! :O


Mvh.
Den lille Bogblog

Mette / Bøgernes Univers sagde ...

I hvor skønt! London er bare så dejlig! Jeg skal faktisk til London her sidst i august med 3 overnatninger, og jeg glæder mig virkelig! :)

Medic sagde ...

Sidsel: Wow du får godt nok rejst en hel del i år. Hvis man har muligheden for det så skal man også bare gøre det. Håber du nød din uge på Bornholm og øen viste sig fra sin skønne side af :-)

Piskeriset: Jeg har aldrig været i Skagen, men kommer det vel en dag og heller ikke i Toscana. Men det lyder til at have været en meget varm tur. Er der noget med at man skal holde sig i skyggen når det er så varmt?

Mette: Ja London er bare så dejlig og fantastisk en by og jeg/vi glæder os helt vildt. Har jo boet det og rejst der i en del år så jeg kender den ud og ind, såån da.

Det er så tre år siden jeg sidst har været udenlands og det var i Dublin, det var også en fed tur :-) Nu trænger jeg virkelig til at komme ud og opleve noget andet end Danmark og så er det jo godt at jeg har fået mulighed for det sammen med ham den dejlige.

Piskeriset sagde ...

Ja - i hvert fald hvis man er en småsart skandinav som mig :D