søndag den 16. august 2015

Anmeldelse af I AM DEATH

Højre flap fortæller:
Seven days after being abducted, the body of a twenty-year-old woman is found on a green patch of grass by Los Angeles International Airport. She has been left with her limbs stretched out and spread apart, placing her in a five-point human star.

The autopsy reveals that she had been tortured and murdered in a most bizarre way. But the surprises don't end there. This killer likes to play, and he left a note lodged inside his victim's throat.

Detective Robert Hunter, who leads LAPD's Special Section, Ultra Violent Unit, is assigned the case. But almost immediately a second body turns up. Hunter knows he has to be quick.

Surrounded by new challenges as every day passes, Detective Hunter finds himself chasing a monster. A predator whose past hides a terrible secret, whose desire to hurt people and thirst for murder can never be quenched - for he is DEATH.


Anmeldelse: 
Wow wow wow Chris Carter er tilbage i bedste form. Hold nu helt op jeg er helt oppe at køre over denne her nye Robert Hunter bog. Det er simpelthen utroligt at Carter stadig kan fortrylle folk med død, blod, vold og mord så siderne næsten drypper af det.

Han opfinder den ene psykisk afsporede morder efter den anden og når man tror at nu har man læst om alle de typer man kan finde så dukker der en ny op. Denne gang så har vores morder en grund til at myrde løs som han gør for han har en pointe som han gerne vil delagtigøre LAPD og FBI i.

Morderen tror han er smartere end Robert Hunter og hans partner Carlos Garcia og han derfor kan blive ved med at myrde. Men det er han ikke, selv om det i lang tid virker som om at de igen steder kommer med deres efterforskning.

Men Robert og Garcia er som to blodhunde der kan snuse sig frem til den mindste bloddråbe. De bliver ihærdigt ved med at jagte morderen på trods af at han driller dem og løber om hjørner med dem. I sidste ende så ender jagten lige så nervepirrende som man kunne regne med.

Jeg havde på intet tidspunkt regnet ud hvem morderen var og jeg må sige at jeg blev en hel del overrasket. Det er så godt gemt at man sidder og trækker vejret ind og tænker "det kan ikke passe".

Man skal ikke have sarte nerver når man læser denne her bog for den vikler dig om sine sider og trækker dig ind i menneskets mørkeste og dybeste afgrunde af håbløshed og uvirkeligelighed. Den suger dig ind og spytter dig først ud når du har læst sidste side.

Danske læsere kan glæde sig til den den 17. oktober når bogen udkommer på Forlaget Jentas for den skal nok berøve en del deres nattesøvn fordi den ikke er til at slippe når først man er kommet i gang med den.

Bogen er som sagt skrevet af Chris Carter og den engelske udgave er udgivet på Simon & Schuster. Den kan købes online eller hos velassorterede danske boghandlere. 5/5 stjerner. Købt hos Book Depository.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glæder mig som et lille barn til, den udkommer på dansk, da hans bøger simpelthen bare er så nervepirrende, spændende og psykologiske. Synes det er så svært at finde krimier, som fænger lige så meget. Har du nogen bøger/ forfattere du vil anbefale, hvis man er til Chris Carter? Altså bøger som kommer bare nogenlunde op på niveau

Medic sagde ...

Du skal prøve at læse Cody McFadyen som har skrevet: Skyggen, Dødens Ansigt og Satans Sjæl. De er på højde med Chris Carter og jeg er vild med den måde som McFadyen skriver på.

Du kan også prøve med Linda Castillo som skriver om en tidligere amish kvinde der nu er blevet politichef i sin fødeby og som oplever mord blandt befolkningen i amish-samfundet. Bøgerne er rigtig godt skrevet.

Tvunget til tavshed, Bøn om tavshed, Bryd tavsheden, Meldt savnet og Sidste åndedrag er dem hun har skrevet.

Hvis du går ind under mine anmeldelser så er jeg helt sikker på at du sagtens kan finde anmeldelser på alle bøgerne af begge forfattere. Jeg glæder mig altid til nye bøger fra disse to forfattere samt Chris Carter da de er mine absolutte ynglings forfattere sammen med Jussi Adler-Olsen. De er min top 4 :-)