fredag den 14. august 2015

Anmeldelse af Efterladt

Bagsiden fortæller:
FBI-agent Smoky Barrett er tilbage i denne nervepirrende thriller, hvor hun jager en kynisk og nådesløs seriemorder, der har holdt en kvinde fanget i otte år, tilsyneladende uden motiv.

Intet krav om penge, ingen mistænkte, ingen svar. Smokey Barrett og hendes team finder snart ud af, at seriemorderen også har efterladt andre ofre.
Anmeldelse:
Jeg har ventet i laang tid på denne her bog fra Cody McFadyen. Har oprigtigt savnet Smokey Barrett og hendes team og deres efterforskning af den seriemorder der nu kommer i deres søgelys. Og denne fjerde gang så skuffer hverken forfatteren eller historien.

Nå men Smokey Barrett og hendes team mødes til Callies bryllup og her ændres hele dagen for dem da en skrigende kvinde bliver smidt ud af en sort Ford Mustang med tonede ruder bare ti meter væk fra hele bryllupsseancen.

Hvis man vil have FBI og LAPD's opmærksomhed så er det sådanne her man skal gøre for stedet var fyldt med agenter og politifolk. Hurtigt bliver kvinden bragt på sygehuset, men hun er ikke specielt villig til at svare på spørgsmål da hun er temmelig skræmt og ikke særlig kontaktbar.

Nu følger en opklaring som bringer Smokey på kollisionskurs med et stks meget aggressiv og anderledes seriemorder der betragter sit hverv som en pengemaskine og som en hjælp til mænd der er er trætter af deres eks koner. Plus denne er i kontrol hele tiden og lader intet afsløre sin identitet.

Oven i det så har Smokey et par hemmeligheder som hun skal have fortalt sin chef, sit team og sin familie. Hun kredser en del om disser og trækker tiden så langt som muligt indtil hun bliver skubbet lidt af Tony (kæresten) og hendes chef.

Bogen er mega god og jeg er vild med den. Smokey bliver nødt til at tage nogle beslutninger som bringer hendes team og familie i fare. De bevæger sig ind på et ukendt territorium hvor det meste af kommunikationen foregår på Internettet.

Plottet er overraskende ondskabsfuldt og der er nogle mænd som man har lyst til at skulle opleve det som de ofre de har efterladt i deres kølvand på at være nogle egoister, men også sårede individer der fyldes af et inderligt had til den som de en gang elskede.

Hvis ikke du har læst nogen af Cody McFadyen bøgerne endnu og du elsker krimier/thrillere så er det på tide at besøge boghandlen. For manden holder dig fanget lige indtil sidste side uden undtagelse og han er på min top top 4 over krimiguder som man bare skal læse.

Lige en lille note fra ham den dejlige. Han bemærkede at efternavnet Barrett er et amerikansk firma der laver våben. Så er der jo ikke noget at sige til at Smokey er så glad for sin pistol og god til at skyde :-)

Bogen er som sagt skrevet af Cody McFadyen og udgivet på Forlaget Turbulenz. Den kan købes hos landets boghandlere til 249,95 kr. 5/5 stjerner. Anmeldereksemplar fra forlaget.

Ingen kommentarer: