fredag den 10. juli 2015

Så fik jeg endelig nyt spejlreflekskamera


I tirsdags var jeg en tur i Rønne efter endt arbejsdag for at kigge på et kamera som jeg havde set i en reklame hos Photocare. Det viste sig dog ikke at være et spejlreflekskamera som jeg havde regnet med og ekspedienten fortalte mig meget brutalt at det ikke var den slags kamera jeg havde brug for.

Hun viste mig så et par Canon spejlrefleks, men det kunne jeg så sige at jeg ikke rigtig havde lyst til at prøve kræfter med det mærke igen da jeg allerede havde haft et som jeg ikke var helt tilfreds med og som havde endt sit liv på BOFA genbrugsplads da det gik i stykker.

Mens vi snakkede frem og tilbage så måtte jeg krybe til korset og sige at jeg som maksimum var villig til at bruge X-antal kroner på et nyt spejlreflekskamera og hvad kunne hun så tilbyde mig.

Hun fiskede et Sony SLT-A58 frem til mig og begyndte at rose det til skyerne og efter at have hørt på alle de gode sider ved kameraet så bestemte jeg mig for at det måtte jeg vist eje. Har aldrig prøvet et Sony kamera og var lidt overrasket over at det skulle være så fabelagtigt som hun sagde.
Som I kan se bagpå så er det en vippelig skærm så man kan tage billeder med kameraet over hovedet og stadig se hvordan motivet bliver. Det fandt jeg ret smart.

Oven i det fik jeg den runde solskærm med i købet da jeg ikke rigtig synes at der var råd til den. Meget flinkt af den flinke dame. Udover det så købte jeg en UV-filter som er med til at beskytte linsen hvis nu jeg skulle støde den mod et eller andet.

Har indtil videre været rigtig glad for mit nyindkøbte Sony kamera og det tager fantastiske billeder. Det er så rart at jeg igen være tilfreds med de billeder som jeg tager af alt mellem himmel og jord.

Prøv lige at se her:


Har bestilt en bog via Bookdepository.com som går i dybden med hvad mit kamera kan og går nu spændt og venter på den ankommer på matriklen, så jeg rigtig kan lære at bruge de forskellige indstillinger og blive en bedre fotograf.

Har du et Sony kamera??
Hvad synes du om det??
Holder du dig helst til et specielt mærke når du skal investere i nyt kamera?

Medic out.

3 kommentarer:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Jeg har et Canon som jeg jo virkelig knuselsker. Det eneste jeg savner ved det, er faktisk netop en skærm der viser motivet, hvis man fx holder kameraet over hovedet. Det er dog så sjældent at jeg står og tager mig selv i at ville ønske den funktion var der, at jeg nok overlever. ;)

Medic sagde ...

Jeg er stadig ved at lære mit Sony at kende og det var en meget fed feature det med vippeskærmen. Men det var faktisk ikke derfor jeg købte det. Det var fordi det fik så meget ros og kunne tage mega gode billeder.

Har fået den bog hjem som jeg bestilte til kameraet og den giver mig en masse at arbejde med, helt vildt fedt at lære nyt hver dag :-)

Har været ude og kigge på et macro objektiv som jeg godt kunne tænke mig til kameraet. Men det er stadig på overvejelses stadiet.

Er dog stadig himmelrykt over at jeg endelig har fundet et kamera som bare fungerer som det skal :-)

Sabrina sagde ...

Jeg har et sony spejlrefleks som jeg er virkelig glad for :) Dog ikke samme model som dit med vippeskærmen :)