tirsdag den 26. maj 2015

Anmeldelse af Green Kitchen Rejser

Bagsiden fortæller:
David Frenkiel, Luise Vindahl og deres datter, Elsa, er en familie, der elsker at rejse. Deres appetit på verden fik dem til at tage på en længere jordomrejse, da Elsa bar blot syv måneder gammel. De sov på sofaen hos en ven i Brooklyn, gik på jagt efter vegetariske restauranter i Beijing og lod sig forføre i Vietnams gademad. Da de vendte hjem igen, havde Elsa lært at gå, og David og Luise forsøgte ivrigt at holde rejseminderne i live hjemme i køkkenet i Stockholm.
I Green Kitchen Rejser deler de ud af deres yndlingsopkrifter og -historie fra de mange rejser til nær og fjern, baseret på deres kostfilosofi om sunde og naturlige råvarer i retter, der er fulde af smag. Så start dagen med en frisk Mexicansk morgenmadssalat eller en sprød og lækker Rug- & chokoladecroissant, spis dig mæt i Svampe- & tofudumplings til frokost og server varm og fyldig Musaka med søde kartofler & auberginer og sprød Pad thai-salat med jordnøddedressing til aftensmad. Desserter er der også plads til - fra Sprød skovbærtærte til Chokoladekage uden mel -  og så får du opskrifter på skønne drikke og tilbehør, der giver det sidste pif til de lækre retter.

Bogens dejlige rejsebilleder og smukke madstyling gør sammen med de personlige anekdoter og feriesnapshots Green Kitchen rejser til en moderne, inspirerende vegetarkogebog med både veganske og glutenfri opskrifter.

Anmeldelse:
Dette her indlæg er sponsoreret af Plusbog.dk. De har været så flinke at lade mig anmelde Green Kitchen Rejser. Det er dog stadig mine egne ord der er i anmeldelsen.

Nu er jeg jo ikke vegetar, veganer eller gluten allergiker, men derfor kan man jo sagtens godt ville have noget mere grønt ind i hverdagen som man har tendens til at glemme.

Denne her bog giver dig alt det du vil have og lidt mere. Du får opskrifter med rigtig god smag, de er krydret med flotte og indbydende fotos og en personlig historie om hver ret og hvor den kommer fra.

Det er fascinerende at prøve at kaste sig ud i noget nyt og se om smagen passer til det man forventer. Opskrifterne er lette at gå til og er ikke spor indviklet. Der er noget for enhver smag og man får hurtigt fyldt bogen op med små sedler på opskrifter der skal prøves.

Den kan klart anbefales til alle der gerne vil prøve noget nyt og så selv om det er vegetarkost.

Bogen er skrevet af David Frenkiel og Luise Vindahl og er udgivet på Tinkerbell Books. Men jeg har fået den fra Plusbog.dk hvor den koster 129 kr til Pluspris. 4/5 stjerne. Anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer: