torsdag den 9. april 2015

Sløret løftes for mit andet store hemmelige projekt


Jeg har lovet at jeg ville fortæller jer hvad jeg har haft gang i fra midten af efteråret indtil midt i marts i år. Det var en bestillingsopgave til min veninde Irene's 50 års fødseldag. Hun havde sagt til mig at hun faktisk godt kunne ønske sig en perledug og den skulle være med fugle.

Derfor begyndte jeg da vinteren var over os at sy på en ca. 33 cm i diameter stor dug med fugle og mælkebøtter for at opfylde hendes ønske. Jeg spurgte rundt i vennekredsen om de ville være med til at sponsorere dugen til Irene's fødselsdag. Alle ville meget gerne være med og synes det var en rigtig god gave.

Det har været rigtig svært ikke at uploade nogle billeder af dugen før den blev givet til fødselaren den 28. marts. Jeg er mega stolt over resultatet og den er i min verden perfekt lavet og slet ikke syet for stramt. En tendens man godt kan have når man syer perleduge. Det er også første gang jeg har brugt så mange farver som jeg har, 16 blev det vist nok til.

Udover det så bestemte Gandalf sig for at jeg også skulle lave et hjerte i samme stil til hans "Tante" Irene på 9 cm, da hun var rigtig sød til at passe ham da vi boede i Ringsted og han altid har været rigtig glad for hende.
Irene blev rigtig glad for gaverne og det var først da hun pakkede dugen op at det gik op for hende at jeg havde opfyldt hendes ønske fra sidste år. Hjertet er jeg særlig stolt af for det var ikke helt nemt at lave den finish som der stod i opskriften. Der blev vist bandet en lille smule over hvor besværligt det var hehe.

Alt i alt så er jeg glad for at være kommet i gang med min perlesyning igen. Nu skal jeg så bare finde ud af hvilket nyt projekt jeg skal kaste mig over.

Er du kreativ?
Kan du lide at lave gaver til din familie og venner?
Tager de godt imod dem??

Medic out.

1 kommentar:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Åh hvor er den bare fin altså! <3 Super godt arbejde søde.