torsdag den 9. april 2015

Potte chili om


Den 24. marts pottede jeg vores 18 chliplanter om da de var ved at blive for store til vores spirebakke. Da det er gået lidt galt med den første omgang forspirring så er vi ikke helt sikre på hvad vi får af chili i denne her omgang, men det bliver en dejlig overraskelse når planterne bliver så store at de begynder at blomstre og sætte frugter.

Jeg har pottet planterne om så de er tre om en potte. Dette er fordi de skal stå i vores vindueskarm og nyde solen inden de kan blive sat ud i vores gård en gang i maj måned, når frosten er helt forsvundet. Plus vi vil prøve at få dem til at blive lidt som små buske end store ranglede planter.


Jeg fik en jalapenos plante af en veninde her på Bornholm sidste år som har overvintret, er blevet en pæn busk og nu er i fuld gang med at sætte knopper og blomster som skal blive til skønne frugter. Det bliver spændende at smage hvor stærke de er når de er parat til at blive høstet.

Her er så den nyeste update på vores planter. Jeg har i dag taget nye billeder og her kan man sagtens se hvor meget der er sket på tre uger. Det betyder vi har godt fat i det med at få vores chili til at gro og vores ikke særlige grønne fingre er blevet lidt grønnere :-)

Jalapenos forfra

Jalapenos bagfraDyrker du chili og jalapenos?
Er det noget du har overvejet at begynde at dyrke?
Eller køber du dem færdige i dit lokale supermarked?

Medic out.

Ingen kommentarer: