mandag den 27. april 2015

Min første tur til Legoland


Som jeg fortalte i sidste indlæg om STAR WARS så skulle jeg til Legoland i Billund i forrige weekend. Nu er det sådanne at jeg aldrig før har været i Legoland i mine 42 år på denne her jord og derfor så var jeg en kende spændt på hvordan det ville blive og hvor stor parken ville være.

Med mig var ham den dejlige og hans tre børn og de har været i Legoland flere gange end mig så de kendte faktisk alle forlystelserne og vidste hvilke vi skulle prøve først når vi kom ind i parken. Vi var mega heldige og havde sol fra en skyfri himmel og det var faktisk dejligt varmt.

I anledningen af at Lego og STAR WARS har indgået en aftale så har parken lavet et lille miniland med scener fra filmene og de blev studeret meget grundigt da de var rigtig godt lavet. Jeg må sige jeg er imponeret over hvad man kan bygge Lego. Det er ikke småting.


Efter at have kigget STAR WARS så var det tid til at prøve de forskellige forlystelser og her fik drengene mig til at blive lidt mere modig end jeg egentlig er i sådanne nogle rutsjebaner da jeg med alderen tænker mere sikkerhed end da jeg var yngre.

Så med hænderne over hovedet med hvin og grin så fik vi nogle gode ture i de forskellige forlystelser. Der er faktisk alt mellem himmel og jord til at tilfredsstille børn og gamle i parken. Jeg må dog sige at jeg havde troet at den var større end den var.

Der er også et stort areal hvor de har bygget en mini-by og vi fik ikke set det hele selv om vi faktisk brugte to dage i parken. Det er lidt svært at prøve at få drengene til at gå rundt når de hellere vil prøve forlystelser. Så vi tager selv til Legoland en dag i fremtiden og vil bruge tiden på at gå og kigge.


Alt i alt så var det en super god oplevelse at være i Legoland og ja vi fik set den berømte X-Wing fighter som vi også skulle se, men der kommer et lille indlæg om den for sig.

Vi kom uden for sæsonen og havde faktisk ret let ved at komme til ved de forskellige forlystelser, det var rigtig rart i stedet for at skulle falde over andre besøgende for at komme til. På den måde havde vi faktisk næste parken for os selv da der ikke var enormt mange besøgende. Lige tilpas efter vores smag :-)

Jeg har fået en bedre forståelse for hvorfor nogle mennesker elsker at bygge alt muligt i lego og at det er en passion som altid vil være hos disse her mennesker. Mit besøg i Legoland ændre ikke noget ved at jeg ikke er lego-menneske. Har ikke fået lysten til at omgive mig med klodser og bygge ting og sager.

Det lader jeg andre om og så vil jeg beundre deres værker med en ny respekt. For det er noget jeg helt sikkert har fået. En ny respekt for det at have lego som hobby.


Vil jeg anbefale at man tager i Legoland i Billund? JA helt klart. Det er en fed oplevelse og hvis man ikke rigtig gider de forskellige forlystelser så kan man trave parken rundt og kigge på alle de fede ting som pryder den og som er bygget i lego.

Plus når sæsonen nu er begyndt så har alle spisesteder og merchandise butikkerne åbne fra parken åbner til den lukker. Så man går ikke forgæves hvis der er et eller andet man brænder efter at købe. Jeg fik selv købt et armbånd som en af drengene synes var flot og en Yoda nøglering. Mere behøvede jeg ikke til minde om turen :-)


Har du været i Legoland?
Hvad kan du bedst lide ved parken?
Elsker du lego og skal du bare bygge alt hvad du kommer i nærheden af?

Medic out.

2 kommentarer:

Tanja sagde ...

Fik slet ikke svaret dig tilbage da du skrev sidst.. Men hvordan går det med din mor?

Jeg elsker dine indlæg om Legoland og høre om din begejstring.. Her køre vi på årskort og vi er efterhånden så mættet.. Men drengene elsker det og herligt at se den glæde det giver dem.. Især når de vokser i højden og lige pludselig kan prøve nye ting :p

Medic sagde ...

Min mor er desværre stadig indlag på Riget og det er i dag 36 dage siden hun blev indlagt. Det går meget langsomt fremad og de har lige opdaget en ny infektion i hendes ben hvor de har lånt en åre til selve bypassen. Så nu har hun to svampe i kroppen som skal udskille hvad det nu er sat i for at udskille. Det er frustrerende at det går så langsomt og så hjælper det ikke at hun også har diabetes 2. Det gør at hendes sår har svært ved at hele. Så der er op af bakke indtil videre og det hjælper heller ikke på hendes humør. Hun er som regel ret sprudlende, men det er hun slet ikke i øjeblikket og hun har fået hospitalskuller til den store guldmedalje.

Tak for rosen af mit Lego-land indlæg, det varmer :-) Vi havde en fed tur og jeg glæder mig til til vi skal derover igen :-)