tirsdag den 6. januar 2015

Visitkort

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle prøve at bevæge mig ud i visitkort-verden. Men da jeg viste ham den dejlige mit forslag til et visitkort, så mente han at dem skulle jeg da bare se at få bestilt for de var rigtig fine.

Dem jeg selv har lavet er heller ikke særlig professionelle og derfor trykkede jeg send bestilling her forleden dag hos Vistaprint.dk. Det er også her jeg har fået lavet 4 t-shirts til ham den dejlige i julegave og jeg har været rigtig tilfreds med deres service og pris. 

Det er ganske almindelige visitkort jeg har bestil uden alle mulige dikkedarer. Jeg havde ikke lyst til at få dem i højglans eller med metallic udseende. Grunden til jeg har fået lavet bagsiden er at den tiltalte mig med det samme da jeg så den. Den appellerer til mit indre fjollehoved.
Sad godt nok længe og var i tvivl om farven på kortene (den kunne jeg ikke ændre selvom jeg dog rigtig godt kan lide blå), men fandt så ud af at jeg jo bare kunne ændre skriftfarven i stedet så den passede en lille smule til min blog.

Er faktisk rigtig glad for resultatet for jeg synes det afspejler mig og min personlighed ret godt plus kan godt lide bagsiden er lidt fjollet. Min blog er jo min legeplads og her er det mine regler der gælder.

Udover disse her visitkort har jeg også bestilt en visitkortholder, som bliver indgraveret, for at undgå bukkede hjørner og at kortene holder sig pæne når jeg nu skal have dem liggende i min taske. Men den må I få at se når jeg får den for billedet af den er for småt til at kunne se den ordentligt.

Nu glæder jeg mig bare til at få min pakke og se om de er lige så fine i virkeligheden som de er på min skærm. Skal lige hilse og sige at ham den dejlige er lige så spændt på at se dem som jeg er, han er ellevild med jeg endelig har fået dem lavet :-)

Hvad synes du om mit design??
Har du selv fået lavet visitkort??
Var det svært at finde et design der passede eller gjorde du det hele selv??

Medic out.

1 kommentar:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Haha, jeg elsker brille-uglen. Den ser bare så tilfreds og glad ud. :D