søndag den 25. januar 2015

Når man synder så må man bøde for det

Skansen ved Nexø

Har i 3 dage været græsenke da ham den dejlige har været i Jylland.

Har holdt mig beskæftiget med at køre tur i fredags hvor jeg tog bilen til Rønne for at besøge mine tidligere kollegaer på Lilliendal Plantecenter og bagefter kørte jeg en tur til KFUM Soldaterhjem ved Almegårds Kaserne for at aflevere nogle bøger jeg havde lovet dem.


Nu bliver det spændende at se om vores soldater har lyst til at læse eller om det var en engangsfornøjelse med at donere bøger til dem. Det har været et stort ønske for mig at give de drenge og piger der tjener Danmark noget læsestof til når ventetiden bliver for lang. På den måde får jeg ryddet op på min bogvæg og givet bøgerne til et godt formål.

Om aftenen lavede jeg risengrød og drak KB hvidtøl til. Har ikke i december måned fået noget der lignede risengrød og nu da jeg var alene hjemme, så mente jeg at det vist var på tide at nyde den skønne spise når ham den dejlige ikke er til risengrød.


Lørdag kørte jeg til Rønne for at deltage i kompagniets årlige nytårparole sammen med to kollegaer, hvor der først var taler, udnævnelser og uddeling af diplomer og bagefter så er der hyggeligt samvær med frokost.

Da jeg kom hjem kørte jeg i Kvickly og måtte sande at da jeg kom ud så var der slik og kage i mit indkøbsnet sammen med en liter Mathilde kakaomælk.

Det blev en rigtig hyggelig aften foran fjernsynet samme med Gandalf og det indkøbte usunde slik og kage. Jeg vil sige at nu er mit slikmonster og kagemonster blevet ganske mætte at de ikke vil genere mig de næste par uger hvor jeg vil overholde min sundere kostplan.

Sådanne noget har det med at hævne sig og søndag tog jeg traveskoene på for at gå mig en rigtig god lang tur. Det blev til 10 km i skoven og ved skansen i Nexø hvor der er super smukt uanset hvilket vejr det er. Da jeg var nået halvejs så brød solen frem og fik smilet frem hos alle der var ude.

På Naturstyrelsen står der følgende om Skansen:

LANGESKANSE er med sine ca. 600 m Bornholms længste skanse. Den er 1 til 2 meter høj og er opbygget af vandretliggende sandsten, dækket med et tykt lag græstørv. Man ved ikke hvornår Langeskanse er bygget - nogle mener allerede i jernalderen, andre mener i 1400-tallet. Der er spor af fem kanonbænke på skansen, som bl.a. spillede en rolle under 30-årskrigen i forsvaret mod svenskerne.

Nexø havn

Tog turen nedover Nexø havn da det er en af mine ynglingssteder på Bornholm. Der er ikke så mange både lige nu, men til sommer så vil havnen være fyldt med alle slags nationaliteter. 

Da jeg kom hjem var det tid til frokost og afslapning med lidt bloggeri og musik med blandt andet Jonathan Antoine og Military Wives :-) 


Førstnævnte er en ung engelsk mand som jeg lige har opdaget, han synger opera så man får gåsehud. Han synger også sammen med sin veninde Charlotte og de har udgivet 2 cd'er sammen. Plus han også har fået udgivet en for sig selv. De tre jeg har hørt er rigtige gode og jeg kan anbefale dem til operaelskende som mig selv.

Alt i alt en rigtig god weekend inden jeg skal møde hos tandlægen mandag morgen for at få hevet en visdomstand ud. Nu vil jeg vente på ham den dejlige kommer hjem, så jeg kramme ham rigtig meget :-)

Håber alle derude har haft en rigtig god weekend.

Medic out.

1 kommentar:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Lyder som en super skøn weekend! Min har været præget af den sidste forberedelse til mit forsvar af min eksamensopgave i dag, men nu kan jeg så til gengæld tage hul på et par dages skøn frihed og afslapning, kun kortvarigt afbrudt af lidt arbejde. ;)