fredag den 16. januar 2015

Hobby-butik besøg i Hasle


Har i et stykke tid gerne ville køre mig en tur til Hasle for at besøge en af mine ynglings hobby-butikker. I går gjorde jeg det så med min telefons google gps som hjælp. Den fik mig sikkert frem til byen med de mange bakker.

Efter et par timer så havde jeg fået styret min hobbylyst og tænkte at det ville være en god ide at gå en tur i Hasle for at se lidt på omgivelserne. Da jeg trådte ud af butikken var det blæst op og så regnede det. Så jeg fortsætter mine gåture i byerne med regn og blæst.

Jeg endte nede ved den hyggelige havn og gik ud for at se på havet ved stranden og endte ude ved havet hvor jeg stod på toppen af et græsareal med bænke. Det ligende noget fra Irland eller Skotland. Smukt, blæsende, vådt og koldt var det. Men smukt.

Jeg er så glad for at jeg kan lære min klippeø at kende på en helt anden måde nu jeg har fået kørerkort. Det er nu jeg skal gøre det for til sommer når vi bliver invaderet af turister, så er det en god ide at have prøvet at køre vejene tynde når de ikke er så befærdet.

På alle tider af året så viser naturen sig frem på en smuk måde her på Bornholm og jeg elsker at opleve det. Specielt nu hvor jeg selv kan komme frem til de steder jeg gerne vil se uden at skulle være afhængig af en bus.

Medic out.

2 kommentarer:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Hvor er det skønt at høre at du stadig er så begejstret for Bornholm og alt hvad øen kan tilbyde. :)

Medic sagde ...

Eey den glæde bliver kun større og større for hver dag - uge og måned der går.
Øen er fantastisk på alle måder og bare det at kunne stå og kigge ud på havet og nyde solen samtidig med at bølgerne leger foran dig er en formidabel oplevelse og ens batterier bliver genopladet og man bliver bare glad indeni og udenpå.