lørdag den 20. december 2014

Juleaften nr. 1


I dag er det "Juleaften" hjemme hos os her på Bornholm. Vi holder den sammen med ungerne og min skønne svigerforældre. Der er julemad, hygge og selvfølgelig gaver. Det skal nok blive rigtig hyggeligt når klokken bliver 1700 og vi "officielt" tager hul på aftenen.

Den dejlige står for julemaden som han lavede generalprøve på i lørdags. Der smagte det super godt og det er vi helt sikre på at det også vil gøre i dag. Jeg har stået for borddækningen og har efter bedste evne prøvet at lave et hyggeligt julebord. Når det er jul så skal bordet også vise det er jul.

Købte for et par år siden en fin juledug (et stykke stof som jeg selv omdannede til en juledug) og den blev taget ned fra hemsen og strøget så den blev fin til vores bord. Herefter gik jeg på jagt i min julekasse efter noget jeg kunne bruge som pynt på bordet uden det blev for overpyntet.Mit valg faldt på æbler, trommer, snefnug og nogle glas med stearinlys i som jeg fandt i Netto for et par år siden. Det er blevet enkelt og pænt synes jeg selv. Servietterne var de eneste som jeg lige på stående fod kunne forlige med med da jeg hurtigt var nede og handle i Kvickly da dem jeg havde slet ikke passede til bordet.Mit julehumør er lige så stille begyndt at komme snigende og jeg håber virkelig at det når at komme helt til mig når vi når den 24. december. Gør alt hvad jeg kan med julemusik, spiser klejner og ser mine ynglings jule film. Så nu krydser jeg fingre og håber det bedste :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det ser superhyggeligt ud! Rigtig glædelig jul :-)

Mvh.
Den lille Bogblog

Medic sagde ...

Taark for det Piskeriset. Det var super hyggeligt og jeg er rigtig glad for at jeg fandt juledugen og lidt pynt frem så det var mere som en juleaften for os alle sammen.

Alle kunne lide det jeg havde lavet og min juledug var meget beundret :-)

Du må også have en rigtig glædelig jul :-)