søndag den 28. december 2014

Anmeldelse af Julemandens Død

Bagsiden fortæller:
Et mord, der burde være umuligt.
En verden, der overgår din fantasi.
24 dage, der vil forandre alt.
Selv dig...

Hvis ingen tror på det, findes det så?


Anmeldelse:
Nu var det efterhånden tid til at komme i gang med Kenneth Bøgh Andersens julekalender som han skrev sidste år og sikken dog en fornøjelse.

Jeg er helt vild med coveret, det er bare så godt lavet og man skulle ikke tro det havde noget med jul og julemanden at gøre med blod på forsiden. Det lover godt til enhver med lidt fantasi.

Det er en kalenderbog med død som tema og med tre børn og en nisse som skal prøve at redde julen fra at ende i fiasko over hele verden. Den er grum, velskrevet, uhyggelig, mareridsagtig og helt sikkert ikke den slags julekalender du plejer at læse.

Den er spændende og man kan ikke lægge den fra sig. Man glæder sig til at læse næste kapitel når man er færdig med det forgående bare for at finde ud af hvad der videre sker. Her har vi monstre som ikke burde findes i den søde juletid. En ond mand som kun har et i hovedet. Nemlig at ødelægge julen og gøre alle søde børn onde og morderiske.

Tvillingerne Kathrine og Frederik samt deres ven Jesper og nissen Aruld prøver sammen med rensdyret Rudalf (ham der digtede sangen fik helt galt i navnet) at stoppe den mest grusomme jul der er ved at finde sted. De oplever alt mellem himmel og jord og deres lidelser vil næsten ingen ende tage.

Jeg vil ikke spolere det for de næste læsere ved at fortælle mere andet end hvis du godt kan lide Kenneth Bøgh Andersen så er denne her bog helt sikkert noget for dig. Men det vil den faktisk være selv om du ikke har læst noget af ham.

Han skriver så godt og levende at man ikke kan lade være med at læse næste kapitel og hans beskrivelser af alle personer og uhyrer er fremragende. Læs den og bliv skræmt fra livet. Vær med til at redde julen for alle de søde børn derude. LÆS DEN.

Bogen er udgivet på Høst og Søn og forfatteren er Kenneth Bøgh Andesen. Den kan købes hos landets boghandlere til 249,95 kr. 5/5 stjerner. Fra bogvæggen.

1 kommentar:

Piskeriset sagde ...

Jeg havde inkluderet denne bog som en del af julelæsningen i december måned, men jeg måtte simpelthen opgive, da jeg var nået halvvejs, da jeg slet ikke brød mig om historien og blev mere og mere irriteret undervejs. Jeg holder ellers meget af Kenneth Bøgh Andersens bøger, men denne her fungere ikke for mig :-/