lørdag den 11. oktober 2014

Bogskulptur i min by


Her hvor jeg bor på Bornholm står der i øjeblikket to ret flotte granit skulpturer som forestiller bøger. Jeg har forelsket mig i den ene af dem som jeg er helt sikker på ville passe glimrende i vores gård. Tror dog ikke jeg har råd til selve skulpturen og til fragten af den med lastbil og kran.

Men nu hvor jeg sad og fandt ud at jeg faktisk ikke har været så aktiv på bloggen i 11 dage, så var det jo på tide at vise flaget og fortælle at jeg stadig er her, men har måtte bruge min tid på nogle krævende og hemmelige projekter som jeg nok skal fortælle jer læsere om når tiden kommer.

Er ved at læse en bog som hedder "Venter på solopgang" af William Boyd og den er lang og en smule tung at komme igennem. Problemet er at den ligger og blinker til mig for at få mig til at tage den op og blive færdig for på dens egen forunderlige måde er den faktisk meget god.

Når man så har andre ting i hovedet så er det svært at få læst alt det man gerne vil og jeg elsker de få kapitler som jeg får kæmpet mig igennem inden mine hemmelige projekter igen overtager min bevidsthed og kræver min fulde opmærksomhed.


Den anden skulptur ligner 2 gamle bøger som har set bedre dage. Den er rigtig flot men den tiltaler mig ikke lige så meget som den øverste.Jeg synes personligt at kunsteren, som jeg absolut ikke kan huske hvad hedder, har lavet et fantastisk stykke arbejde med disse her to skulpturer og de burde jo finde plads hos en bognørd med pengepungen i orden.

Hvad siger I derude??
Er de flotte og ville du gerne have den ene eller den anden stående der hvor du bor??

Hav en fantastisk weekend alle sammen :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Rikke'M sagde ...

Åh hvor er de altså fine!

Medic sagde ...

Ja det er de Rikke, jeg var meget imponeret da jeg så dem første gang.
Tror det har taget pænt lang tid at lave dem.