onsdag den 1. oktober 2014

4 måneders vikariat slut


På Lilliendal Plantecenter i Rønne og de 4 måneder er gået alt for stærkt med rigtig mange udfordringer og glade og gode minder som jeg har fået med i rygsækken. Er virkelig overrasket over hvor travlt der er på sådanne et sted og hvor mange forskellige arbejdsopgaver der er.

Min søde kollegaer har givet mig den afskedsbuket som I kan se i toppen af indlægget. Jeg blev meget rørt og varm om hjertet da jeg fik den for det havde jeg ikke regnet med.

Har lovet at jeg vil komme forbi med kage til dem da jeg desværre har været mega forkølet siden fredag i sidste uge og ville derfor ikke bage med den snotnæse jeg løb rundt med. Så de har noget at se frem til i den kommende tid.

Det er sjovt at arbejde på et plantecenter også selv om man intet ved om planter og blomsters pleje. Jeg har virkelig måtte bruge mine kollegaer som omvandrende encyklopædier hver gang der er en kunde der har spurgt mig om noget som jeg overhovedet ikke vidste noget om.

De har været meget tålmodige med mig og det sætter jeg meget stort pris på. Har lært en masse og er blevet udfordret på måder som jeg ikke lige havde regnet med. Kan dog sige at jeg er glad for jeg ikke skal pakke de lange orkideer i potte ind foreløbig for det er bare noget knald. Selv om jeg blev helt god til det til sidst.

Har ikke tal på hvor mange blomster buketter, træer, andet nips og blomster jeg har pakket ind, men det er ikke i småtingsafdelingen og jeg husker specielt en dag hvor jeg skulle pakke roser og stikkelsbærbuske ind det meste af dagen, nøj hvor begge deles torne stak mine stakkels arme og hænder :-)

Gandalf skal da lige se om det er noget interessant som jeg har sat på gulvet :-)

Nu er det så ud i arbejdsløshedskøen igen og jeg håber så inderligt at der ligger et job og venter på mig rundt om hjørnet. Vil i hverfald gøre mit til at jeg snart kommer ud og lave noget igen for det med at gå hjemme er mega kedeligt. Man kommer jo ikke i kontakt med andre mennesker på den måde.

Medic out.

2 kommentarer:

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Sikken fin buket. <3

Jeg krydser fingre for at du snart finder noget langvarigt og godt, det skal nok komme! I mellemtiden sætter jeg stor pris på det du laver for mig. :P

Medic sagde ...

Åhr jamen self vil jeg hjælpe søde Eey. Og nu har jeg jo tiden til at blive færdig ;-)
Kan næsten love at jeg gør et forsøg fredag :-)