søndag den 21. september 2014

Chili kogebog in da house


Da jeg var i Kvickly her i eftermiddag faldt jeg over ovenstående chili kogebog.

Nu er det jo sådanne at vi elsker chili her i huset (i hvertfald os voksne) og nogen gange så kunne man godt tænke sig lidt inspiration til hvad man nu skal lave. Det er ikke hver dag jeg gider gå på nettet for at surfe efter opskrifter. Det er meget rart med en bog man kan bladre i.

Har da et par gange overvejet at anskaffe mig en chili kogebog, men har bare ikke fået det gjort og nogen gange så var prisen måske en smule for høj til det jeg havde råd til. Derfor mente jeg at 69,95 kr. ikke var en herregård at give for en ganske glimerende og meget flot illustreret kogebog.

Vi glæder os til at prøve kræfter med Den Ultimative Chili Kogebog fra forlaget Legind. Jeg lover at der vil komme opskrifter på bloggen når bogen bliver taget i brug med anbefalinger på om retterne er gode eller alt alt for stærke.

Har du nogen gode ideer til hvilke chilikogebøger man skal have stående på kogebogshylden??

Medic out.

3 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hm... jeg kender ikke til deciderede chilikogebøger, men jeg har brugt flere mexicanske og texanske kogebøger, og her er der en del opskrifter med chili :-)

Interesseret?

Medic sagde ...

Giv mig endelig titler på mexicanske og texanske kogebøger for jeg har udover den der chili-kogebog kun et par spanske, et par fra mellemøsten og noget wok og kinesisk stående.

Kan jo altid google dem eller låne dem på biblioteket for at se om det er noget jeg vil investere i. Skal jo finde plads til dem og det betyder som regel at en af dem jeg har må gives væk da jeg kun har de tre hylder som jeg nu har til kogebøger :-)

Piskeriset sagde ...

Jeg købte disse to i New York sidste år (kan sikkert bestilles over nettet også):
‘Tacos, tortas and tamales’
'Texas Favorites'

Denne her bestilte jeg via Saxo:
'The Texas Food Bible'

Jeg er i særdeleshed pjattet med 'Texas Favorites', men alle tre indeholder en lang række spændende opskrifter :-)