fredag den 8. august 2014

An Evil Mind in da house


Amazon.co.uk havde også en anden pakke med mig da jeg fik mit nye hobbygrej. Den spritnye bog af min absolutte ynglingsforfatter Chris Carter: An Evil Mind. Den har jeg glæder mig til lige siden jeg læste på hans facebook hvornår den blev udgivet.

Den 31 juli udkom den og det tog så lige 5 dage før den lå i min poskasse. Jeg har lagt alle andre bøger til side og er begyndt på læsningen og den er super god indtil videre. Tror virkelig at Robert Hunter får sin sag for med sin gamle ven Folter som vist er rendyrket ondskab i forhold til hvad Hunter tror om sin gamle ven.

Jeg er ikke nået så langt, men bare rolig der kommer en anmeldelse op på bloggen så snart jeg er færdig. Hvis jeg kender Chris Carter ret så vil den være lige så god som de andre han har skrevet. Plus dette her er hans første forsøg på at skrive en thriller så nu må vi se hvordan han får barberet den ged.


Medic out.

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Argh! Nu får jeg en ubændig trang til at læse videre i serien! :-D

Jeg læste den første bog i juni måned og har siden drømt om at læse de næste bøger i serien. Pt. står der dog en del ulæste bøger på hylderne, som har førsteprioritet, så jeg må prøve at holde mig i skindet lidt endnu ;-)

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Jah! Også mig! Også mig!

Jeg skal lige igennem et anden bog først, men Carter står SÅ fint og venter på hylden. Glæder mig! :D

Medic sagde ...

I kan begge to godt glæde jer rigtig meget for man kan godt mærke det er en thriller som Chris Carter har skrevet. Men den er som altid super god og jeg er stadig vild med måden han skriver på :-)

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Nu er jeg også kommet i gang. :) Er ikke nået så langt, for praktikken tager lige det meste af min tankevirksomhed, men so far er den Virkelig lovende! :D

Medic sagde ...

Jeg blev færdig med min i tirsdags og går og summer over den så der kan blive skrevet en anmeldelse. Kan godt forstå Chris Carter skal prøve noget nyt, men opskriften er bare for gammel og brugt. Det er mine tanker indtil videre. Historien er fed nok og det er jo det vigtigste :-)