tirsdag den 27. maj 2014

4 måneders vikariat pr. 2. juni


Jeg blev ringet op af en sød dame fra jobcenteret her på Bornholm sidste tirsdag. Hun fortalte mig at min cv var kommet frem i en søgning med erfaring i butik (og det havde jeg jo rigeligt af) som hun havde lavet efter at et firma havde rettet henvendelse til hende. Blev spurgt om jeg var interesseret i et vikariat på fuld tid (37 timer) bag kassen til almindelig løn.

Jamen selvfølgelig var jeg interesseret og efter vi havde snakket sammen så prøvede jeg at ringe til firmaet 10 gange, men der var optaget. Kiggede på klokken og så at jeg lige havde 5 minutter til bussen gik så jeg fik travlt med at skifte tøj, finde cv frem, huske taske og nøgler inden jeg spurtede ud af døren.

Heldigvis nåede jeg bussen og landede i Rønne med mit cv parat til at aflevere det personligt og for at se hvad det var for et sted som jobcenter damen havde anbefalet mig. Det er på et plantecenter og de har super travlt i denne tid. Jeg afleverede mit cv og fik en snak med en af de ansatte og gik igen.

Onsdag ringede en af cheferne til mig for at aftale en jobsamtale og vi fik snakket os frem til torsdag kl. 1100. Som aftalt kom jeg til min samtale og der gik lige lidt tid inden de fik tid til at tale med mig da der var rimeligt travlt. Mens de ekspederede færdig så kigge jeg mig omkring og holdt et vågent øje med kassen.

Vores samtale gik rigtig fint og selv om jeg ikke har en dyt forstand på planter og blomster, så ville de gerne have at jeg startede den 2. juni kl. 0800. Jeg kommer til at stå i kassen med en anden som har forstand på planter og blomster og skal ekspedere kunder.

Jeg glæder mig så meget til at komme ud og lave noget igen. Det bliver så fedt at have noget at stå op til og noget at fortælle om når jeg kommer hjem til ham den dejlige. Plus transporttiden gør at jeg kan få læst en masse af de bøger som jeg har liggende. Nøj det bliver også godt :-)

Har i dag modtaget min arbejdsplan og den ser godt ud. Det er godt jeg ikke har noget problem med at stå tidligt op for det skal jeg til, specielt om lørdagen.

Alt i alt så er jeg en glad lille bognørd som prøver ikke at hoppe ud af mit gode skind af bar glæde. Jubiiie jeg skal ud og arbejde, det bliver så godt at kommer ud og lave noget igen, det har jeg virkelig savnet.

Medic out

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Iiih stort tillykke søde! :D Og pyt med om du har forstand på blomster eller ej, det kan man altid lære, hvis det endelig skulle være det!