onsdag den 16. april 2014

NCIS

Billedet er lånt fra: http://www.cbs.com/shows/ncis/

For mange år siden havde jeg en meget sød kollega der hed Mikkel. Han mente at jeg skulle se en serie der hed NCIS (Naval Criminal Investigative Service) som handler om et team der opklarer mordgåder for USA's flåde og Marine Korpset. Serien kører på 11 sæson og har læst mig til at der er skrevet kontrakt på 12 sæson, jubiie.

Nå men jeg har fået ham den dejlige med på bølgen og vi følger troligt med i hvad der sker i de nye afsnit. Det er god tidsfordriv og så er det desuden ret hyggeligt at se en serie som vi begge to godt kan lide da den er fyldt både med humor og spænding.

Billedet er lånt fra: http://www.cbs.com/shows/ncis/

I alle årene har der altid været en kvinde med på holdet og de er efterhånden blevet udskiftet. Den er nok holdt længest var den tidligere Mossad agent Ziva David spillet af Cote de Pablo. Hun nåede at være med i ca. 8 sæsoner før hun blev erstattet af en lyshåret analytiker ved navn Bishop spillet af  Emily Wickersham.

Billedet er lånt fra: http://www.cbs.com/shows/ncis/
Man kan ikke lade være med at holde af de mandlige karakterer som har hver deres personlighed der på en
eller anden måde passer så godt ind at man sidder og tænker at de må da have det mega sjovt på settet når de indspiller.

Leroy Jethro Gibbs er lederen af holdet som har en skøn karisma og så vil han gøre alt for sit team, Anthony DiNozzo er den filmglade senior special agent som også godt kan lide kvinder med en personlighed som gør man nogen gange har lyst til at slå ham (ligesom Gibbs gør en gang i mellem), Timothy McGee er computer nørden og special agent, han går rigtig godt i spænd med DiNozzo. Abby Sciuto er retsmedicinsk specialist som kan alt og så er hun den mest outrere kvinde i selskabet. Hun har tatoveringer og går ret specielt klædt, men hun har et super stort hjerte og betragter de andre som familie.
Donald "Ducky" Mallard er chefen for retsmedicinsk og han har en utrolig viden om alting plus han snakker
med de døde for at få fat i deres hemmeligheder. Jimmy Palmer er "Duckys" assistent og han er en lalleglad, men dygtig ung mand som er nygift i sæson 11.

Billedet er lånt fra: http://www.cbs.com/shows/ncis/

Well det er faktisk den eneste serie jeg ser i øjeblikket. Det næste projekt vil være at se sæson 9 af min anden ynglings serie BONES. Der har jeg set alle sæsoner og den er altid overraskende og super spændende.

Medic out.

Ingen kommentarer: