torsdag den 20. marts 2014

Afbud til lørdagens Bogbloggertræf i KBHJeg er har været så uendelig uheldig at jeg har lagt mig med den ledeste og mest trælse forkølelse som har udviklet sig til en lungebetændelse. Derfor har jeg måtte skrive til Skønne Eey i går aftes for at melde fra til det længe ventede bogbloggertræf her i weekenden. Havde ellers monster glædet mig til at se alle de skønne bloggere igen og se hvad programmet var fyldt med udover rigtig god mad og kager mmm mmm mmm.

Men har diskuteret med min krop og det nytter ikke noget at tage hele vejen til København for at sove på en madras på et gulv når nu man hoster lungerne op hele tiden og pudser næse. Min krop er øm fra maven og helt op til toppen af hovedet pga hosteri. Alt er ømt, selv min stakkels ryg og lænd er begyndt at lide under det.

Så derfor mangler jeg når I skønne kvinder mødes lørdag. Jeg håber inderligt at I får et super godt træf og jeg har ærgeret mig lidt over at jeg ikke kan komme med til Hattemagerens Teselskab, men håber at skønne Eey holder et i efteråret som jeg kan deltage i.

Glæder mig til at læse jeres beretninger og se billederne som der plejer at poppe op på jeres blogs når I har sundet jer og er kommet hjem.


God fornøjelse herfra :-)

Medic out.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Øv hvor træls at du er blevet ramt af sådan sygdom :( Det bliver helt underligt at du ikke er der, fordi du altid har været med til dem.

Jeg har selv været syg i to uger. Men jeg har heldigvis kun været forkølet i dag. Jeg skal nok tænke på dig på lørdag, og tage en masse billeder af dagen.

Godebring til dig! Jeg håber ikke at du kommer til at døje med det i mange dage.

Simone sagde ...

Rigtig god bedring!!

Simone
Microcut.dk

Eeyorenyk sagde ...

Det var virkelig ærgerligt at du ikke nåede at blive rask igen til at være med, men det var en super hyggelig dag, så der er vist ikke risiko for at vi stopper med at holde det, sådan lige nu. :P

Medic sagde ...

Tusind tak tøser :-)

Jeg har brugt weekenden sammen med ham den dejlige og på at blive rask. Det går langsomt fremad.

Søde Eey, jeg skal med når du arrangeret et bogbloggertræf næste gang og aftalen med kroppen er at den ikke sætter sig på tværs. Var lidt ærgelig lørdag da jeg kiggede på klokken da den slog 1200 og vidste at nu startede en hyggelig eftermiddag i bøgernes og bloggernes selskab.