onsdag den 26. februar 2014

Bogudsalg 2014

I dag har jeg været i Nykøbing Falster sammen med mine forældre til det årlige Bogudsalg. Vi startede i Bog & Ide og drog videre til Arnold Busck og endte i Maribo hos Bøger & Papir. Min oplevelse af udsalget er at jeg for en gangs skyld synes bedre om de bøger de havde i Bog og Ide end de andre to steder.

Arnold Busck og Bøger & Papir's udvalg af udsalgsbøger var en smule for kedeligt. Der var ikke rigtig noget jeg havde lyst til at købe. Min far købte dog en engelsk hobbybog til mig som hedder: The Illustrated Step-By-Step Making Pop-Ups and Novelty Cards i Arnold Busck som jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at bruge.

Jeg købte mine bøger i Bog & Ide og det var nogle som jeg har ønsket mig i et stykke tid som den historie-smølf jeg nu er. Der er lige en enkelt som er en guidebog til Bornholm. Ved godt jeg har et par stykker af den slags, men den lover godt og så kan jeg lide at blive klogere på den skønne ø jeg er flyttet til :-)
Har du været på bogudsalg i år eller gider du ikke da du har nok bøger at skulle læse dig igennem?
Hvis du har været på bogudsalg hvad synes du så om det og fik du købt noget du absolut ikke kunne leve uden??

Jeg er glad for de få bøger jeg fik købt. De har været manglet i min historie samling og naturguiden til Bornholm og min fine nye hobbybog vil blive ivrigt brugt :-)

Nu skal de bare ned i tasken og tages med til Bornholm og min skønne bogvæg :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Morten Bendixen sagde ...

Tillykke med de fine nye bøger Uha, jeg syntes sørme der var mange gode bøger denne gang. Var selv i B&I og kom hjem med 4 bøger under armen. Laver nok også et lille indlæg om det i løbet af imorgen. God læselyst :D

Rikke'M sagde ...

Åh, sikke fine fund! Jeg fandt selv en lille tilbudsstak Arnold Busck, men det var mest engelske bøger :)