onsdag den 29. januar 2014

På vej til postkassen til en snøftegøj

Jeg er en rigtig snøftegøj med dertil ekstraordinær slem hoste der ligger begravet under dynen med kleenex balsam og te i lange baner. Det var ellers ikke meningen jeg skulle være syg mens jeg er på mit regnskabskursus, men ak kroppen ville det anderledes end mig. Suk suk suk.

Derfor kom jeg helt ved et tilfælde da computeren var tændt da jeg skulle melde mig syg til at kigge lidt på Play.com og lige pludselig så havnede to bøger i min indkøbskurv som nu er på vej til mig.

Det er disse her to som jeg faktisk glæder mig til at stifte nærmere bekendskab med:


De har i bloglandet fået gode anmeldelser og som tidligere boghandler så må man jo selvfølgelig eje dem :-)

Har prøvet at stå og ekspedere kunder som spørger en om de mest underlige ting og som gør livet lidt sjovere en gang i mellem når man tænker tilbage på det.

Nu vil jeg tøffe ned på sofaen med min dyne og  læse Prepper af Lise Bidstrup færdig og komme med min anmeldelse senere.

Medic out.

4 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Rigtig god bedring søde. :) Har selv lige været turen igennem. :/

Medic sagde ...

Taark Søde Eey. Jeg er ved at have det bedre med hjælp fra en dejlig brændeovn, te med frisk ingefær og hygge i kælderen under min dyne.

Sabrina sagde ...

God bedring!

Jeg har læst den første af dem. Rigtig sjov :)

Rikke'M sagde ...

Åh din stakkel! Jeg håber, du snart får det bedre! :)

I hvert fald er de to bøger en rigtig god kur mod dårligt humør og generelle øv-følelser. De er simpelthen SÅ sjove, jeg er sikker på, du vil elske dem :)