tirsdag den 7. januar 2014

Hundeejere og deres hundes efterlandenskaber

Jeg er mildest talt forundret over at overalt hvor jeg går, om det er på Bornholm eller på Sjælland, så kan hundeejere slet ikke finde ud af at samle deres tåbelige hundes efterlandenskaber (LORT) op og smide det i en skraldespand.

Hvorfor i alverden får man hund hvis man ikke kan finde ud af at samle op efter den??
Hvorfor skal JEG hele tiden kigge hvor jeg går for ikke at glide/træde i det der pokkers lort??

Dette her er virkelig et problem i Danmark. For hvis det bliver ved så bliver det bare værre og værre og værre med hundelort alle vegne. Jeg synes slet ikke det er i orden at jeg skal føle det som om jeg løber spisrod mellem hundelort efter hundelort.

Hvad med vores turister?? Når nu de kommer til Danmark synes de så det er lækkert at skulle træde i hundelort hele tiden fordi en eller anden idiot til hundeejer ikke kan eller vil samle sin hunds lort op. Så tror jeg faktisk hellere de vil fravælge at komme til Danmark og besøge et andet mere renere land.

Helt ærligt tag jer dog sammen og spænd hjelmen. Gør os dog den tjeneste at rydde op efter din hund for vi skal jo være her alle sammen. Det kan ikke være rigtig at I tror at I og jeres hunde ejer fortovene. DET GØR I IKKE. 

Hvor svært kan det være at have en pose med når man lufter hunden og så samle det op den skider for derefter at komme det i ens udendørs skraldespand. Det kan ikke være særlig svært vel??

Ja du har helt ret hvis du nu tænker "hun har ikke hund". Nej det har jeg ikke og det agter jeg heller ikke at få. Men er ikke hundehader og er vokset op med hunde. Deres ejere skal bare trænes til at sørge for at rydde op efter Lille Nusser når den har skidt.

Ellers så må vi jo gå sammen og få indført et kørekort til hund som kun kan bestås hvis man viser at man er egnet til at have en firbenet ven der skal luftes og ryddes op efter.

Det var mit sure opstød omkring hundelort. Er virkelig irriteret over den udvikling af ligegyldighed der er opstået med det at rydde op efter sin hund.

Medic out.

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Er HELT enig! Forleden aften, da jeg skulle hjem ret sent, var der buldermørkt på en del af strækningen uden gadebelysning. Jeg drejer om hjørnet, går tre skridt ... Og gæt selv hvad jeg træder i? -_-

Måtte bruge resten af hjemturen og en vandpyt længere henne, på at forsøge at skrabet lortet af (i bogstaveligste forstand) - Simpelthen for klamt!

Irene sagde ...

Folk glemmer at tænke på, at det også er anledning til sygdom; nogle værre end andre. Jeg har jo selv hund og JEG BLIVER SÅ TRÆT af, at det både er mig der skal udsættes for generne, men i lige så høj grad min hund der skal udsættes for smittefaren!

-Derudover har jeg så aldrig helt forstået, hvorfor man ikke skal samle op efter sin hest. Ved godt størrelsesforholdet er noget anderledes, men det sviner også på landevejene :O :D