tirsdag den 15. oktober 2013

Kreativ i flytterod


Selv om man ligger i flytterod og alle ens hobbyting er pakket ned i flyttekasser så kan man godt liige sætte sig ned og lave 3 stk kort. Mine to dejlige niecer har begge to fødselsdag i denne her uge og derfor så mente min kære mor at jeg selvfølgelig godt lige kunne lave et par kort til dem også selv om jeg har pakket alt ned.
Well jeg gjorde som mor sagde og har udover det også lavet et kort til min græske gudinde Benedicte fra min tidligere arbejdsplads, hun er blevet udlært boghandler med et par flotte 12'taller.

På billedet kan I se hvordan spisestuen ser ud når næsten alle hobbykasser skal åbnes for finde det der skal bruges til kortene. Det er godt jeg sådanne nogenlunde ved hvor jeg har pakket tingene ned ellers ville det have blevet en meget lang eftermiddag hehe.

Efter over seks timer siddende ved spisebordet og med en indlagt handletur i Netto og Lidl så kom resultatet til at se således ud:

Kortet til min græske gudinde Benedicte.
Til min yngste niece.
Til min ældste niece.

Er rigtig glad for resultatet og jeg ved at kortene vil bringe glæde til dem som modtager dem. Det man ikke lige kan se er at motiverne er sådanne nogle 3-D kort hvor man sætter 3 lag på motivet. Det betyder en masse klippen af små detaljer. Det er første gang jeg prøver at lave den korttype og måske er det ikke sidste gang.

Nu er der dømt afslapning resten af aftenen.

Medic out.

2 kommentarer:

Mathilde sagde ...

Åh, jeg får helt stress af at se dine flyttekasser! Jeg skal selv flytte den 9/11 og har intet pakket endnu. Jeg kan ikke helt overskue tanke om at skulle bo i flyttekasser i næsten en måned endnu, men ved også, at jeg pludselig får travlt til sidst, hvis jeg bliver ved med at udskyde nedpakningen... Dog har jeg sat mig for at min efterårsferie i hvert fald skal bruges på at gennemgå mit loftsrum, hvor der jo bare står ting, jeg alligevel ikke bruger i hverdagen. Det er da en start :)

Medic sagde ...

Hej Mathilde,
Well jeg har det med at alt helst skal være pakket ned til om 39 dage hvor jeg flytter. Der har i mellemtiden været en masse at rydde op og ud i og jeg bliver ved med at finde ting som jeg ikke skal have med til Bornholm. Er ikke træt af at bo i kasser endnu, men det kommer nok des tættere vi kommer på flyttedagen :-)

Håber du får når at pakket alt dit ned inden du skal flytte og du må have held og lykke med det :-)