torsdag den 24. oktober 2013

Karlsen's Lakrids sirup

Jeg kom ikke tomhændet hjem fra butikken i Roskilde. Det er en tendens som jeg har også selv om jeg strengt taget siger til mig selv hver gang " Du skal ikke købe noget, du skal flytte lige om lidt". Nå men Benedicte har en rigtig god indflydelse på mig og efter jeg havde lovet at lave Lakrids-Citronmåne så måtte jeg jo have en meget vigtig ingrediens.

Karlsen's Lakrids sirup:Denne her herlighed er lige noget for mig. Har i dag åbnet den og smagt på den og hold da op hvor englene i lakridshimlen synger. Mums siger jeg bare. Det skal nok blive en rigtig god kage jeg får bagt der. Det har vist ikke forbigået nogens opmærksomhed at jeg er bidt af lakrids. Jeg elsker denne her herlige spise og er vild med at jeg nu kan eksperimentere med det i min madlavning og bagning.

Du kan købe nogle af Karlsen's Lakrids produkter hos Arnold Busck i Roskilde og priserne er faktisk okaye rimelige. Siruppen kostede 69,95 kr.

Dette indlæg er ikke sponsoreret på nogen måde, det er af ren og skær interesse at jeg har skrevet det.

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Den har jeg faktisk købt til min veninde, som ønsker sig bagetilbehør og bagedimser. :P Så hun får en kæmpe kurv med alle mulige blandede bageting. :D