torsdag den 26. september 2013

Endnu mere post

I går og i dag var jeg heldig at posten ringede på fordi hun havde en pakke til mig.

Den første kom fra Forlaget Hr. Ferdinand og er Karin Slaughter: I Skjul som er den seneste nye i Will Trent og Sara Linton serien. Den udkommer den 3. oktober. Bogen er en krimi.

Den anden bog som ankom til min dør i dag er af Jon Brændsgaard Toft og hedder: Blå Lys. Den er udgivet på Forlaget Mellemgaard og udkommer den 30. september. Bogen er en science fiction krimi. Det var Jon der kontaktede mig og spurgte om jeg havdel lyst til at læse hans nye bog og det har jeg. Den bliver lagt i bunken til de andre som jeg skal have læst mig igennem sammen med Karin Slaughter.

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Hvor fedt er der er andre også. :) Det her var jo min første kamp overhovedet! Inden da havde jeg kun lige set lidt af en collegekamp i fjernsynet, hvor min moster forklarede hvordan de rykkede frem/tilbage an på hvor langt de nåede med bolden. Men det var superfedt at opleve, både stemningen og alle de fans, men faktisk også kampen. Jeg havde forventet lidt at jeg måske ville kede mig, fordi jeg jo netop fatter hat af det, men jeg blev helt grebet og hen mod slutningen lykkedes det mig faktisk at vide hvornår jeg skule huje, og hvornår jeg skulle buhe. :P