torsdag den 21. februar 2013

Skal i biffen i aften og se...

DE URØRLIGE
sammen med en ven som var så sød at spørge om jeg ikke havde lyst. Og jeg har altid lyst til at gå i biffen når der er gode film på programmet. Det er en hobby jeg har taget mere op det sidste halve års tid og jeg nyder at sidde i mørket og lade mig forføre af en god film og skuespillerne.

DE URØRLIGE er en fransk film der er blevet set af mere end 600.000 danskere indtil videre. Den er baseret på en sand historie og vundet 7 priser.

Resumé:
Filmen handler om den stenrige Philippe, der efter en paragliding ulykke er blevet lammet fra halsen og nedefter og derfor er helt afhængig af andres hjælp til alt. Han søger en ny personlig assistent, der skal hjælpe ham med alle de mest intime detaljer som personlig hygiejne og indtagelse af føde. Egentlig søger Driss, som er en ung, sort, halvkriminel fyr fra Paris' forstæder, slet ikke jobbet, men får det alligevel. Filmen handler herefter om mødet mellem de to forskellige kulturer og viser os, at der ikke er så meget forskel når det kommer til stykket.
(Kilde)

Jeg glæder virkelig meget til at se filmen for den har fået så mange roser af alle der har set den og så er jeg jo bare fuldstændig vild med franske film generelt, så en hyggelig torsdag aften i biografmørket, det er noget jeg kan lide.

I får lige traileren til filmen så I kan se hvad det er jeg har lokket min intetanende ven med ind og se hehehe:


Skal nok komme med en opdatering om hvad jeg synes om filmen en af dagene.

Hav en dejlig torsdag derude :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Den kan du godt glæde dig til! Jeg så den i lørdags med min søster, og jeg fik kun alle mine forventinger indfriet. Elsker også franske film, og denne var ingen undtagelse. En skøn film! :)

Eeyorenyk sagde ...

Ih, jeg kan ikke se Zulu, så det gik jeg glip af. :( Ville ellers gerne have set dem "live" så at sige. :)

Jeg havde kun hørt Some Nights og Er Are Young før jeg købte pladen, men synes egentlig at resten af sangene også er ganske gode. Carry on og Why Am I the One synes jeg også har noget særligt over sig. :)