søndag den 9. december 2012

Snestorm søndag

Udsigten fra mit køkkenvindue søndag morgen

Da jeg vågnede søndag morgen stod himmel og jord næsten ud i et med hinanden i en ordentlig omgang snestorm. Ja vejrguruerne havde jo advaret os og det kunne også godt se ud som om at der ikke ville være nogen mennesker i gaderne og folk ville blive hjemme istedet for at vove sig ud og køre bil. Stor var min overraskelse da jeg efter morgenmad og afhentning af pakker hos nogle søde sjæle jeg kender fandt ud at at butikkerne ikke holdt lukket og medarbejdere var kommet på arbejde i denne her snestorm.

Efter at have puttet på sofaen sammen med Gandalf  i formiddags, så bestemte jeg mig for at gå en god lang tur i eftermiddags og det blev til 5 km i snestorm som lige pludselig kl præcis 1600 stoppede og så var der ikke mere sne at give af. En lidt pussig oplevelse når nu man havde gået med sin hætte over sit hoved som var iklædt nissehue og warmpeace hue og man kunne på kinden mærke sneen pga en vind som ikke tog hensyn til at man var ude og gå tur.

Det var en skøn omgang motion at gå tur i sne for det giver mere modstand når man går. Jeg nød det virkelig meget og gik endda ned et sted hvor der slet ikke havde været fjernet sne bare fordi jeg kunne :-)

Tog mit kamera med og tog billeder på turen og dem får I her:


Min nissepige på min jakke :-)
Der sidder en nisse i vinduet med lys :-)

Alt i alt en rigtig dejlig gåtur og mit kamera er på vej til at blive tilgivet for at være så ivrig efter at leve sit eget liv. Det har taget nogle okaye gode billeder på turen i dag, hvis vi skal være helt ærlige, ikke under helt nemme betingelser. Jeg har måtte tørre min linse af jeg ved ikke hvor mange gange pga snestormen og har også leget lidt med indstillingerne. Der er ingen af billederne der er taget på de automatiske indstillinger. Har brugt AV og to forskellige F-stops vist nok.

Medic out

1 kommentar:

Sabrina sagde ...

Mange tak Ingrid.
Jeg er også så glad for min præmie. Og så tænk at jeg i fredags vandt yderligere 2 cd'er. De skulle gerne komme snart hehe.
Irsk folkemusik er simpelthen bare så dejligt, jeg elsker det. Det kan give mig helt lykkefølelse :)

Flotte billeder du har taget!