onsdag den 31. oktober 2012

Nyt på kogebogshylden

Wuuhuu så kom bogen som jeg bestilte i sidste uge:


Har allerede kigget i den og det ser rigtig rigtig godt ud og jeg har allerede et par opskrifter som nogle jeg kender skal lægge mave og smagsløg til :-) Glæder mig til at sætte mig ned i sofaen og virkelig gennemlæse bogen fra enden til anden og sætte gule post-it sedler ved de retter der bare skal prøves.

Der er også kommet 2 andre bagebøger på min hylde og det var slet ikke meningen, men jeg har i ret lang tid gået rundt om dem som den varme grød fordi der er virkelig nogle gode opskrifter i begge bøger. Plejer at få ret dårlig samvittighed når jeg har købt endnu en bagebog, men denne gang har jeg bestemt mig for at det gider jeg ikke for jeg ved at jeg kommer til at bruge bøgerne.


Da jeg ikke rigtig har nogen tærte-bog så var det ganske naturligt at investere i den og der skal nok blive sjovt at prøve de forskellige opskrifter.

Tror at vinteren skal bruges på at bage kager, rugbrød, grov boller og tærter for at lave noget der er spændende indtil foråret kommet igen plus jeg er sikker på der er nogle venner der bliver glade for at være prøvesmagere :-)

Medic out

5 kommentarer:

Katja sagde ...

Taak Ingrid! Jeg er også rigtig spændt og glæder mig til at komme i gang. I skal nok få det færdige resultat at se. :)
Og ja, jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre med det design. Det ville ikke rigtig det samme som jeg. Men nu passer det vist. :)
Lyder rigtig lækkert med den nye kogebog!

Sabrina sagde ...

Tusind tak! :D Jeg siger dig også at jeg blev rigtig rigtig glad da jeg vandt. Og er det stadig, kan slet ikke tænke på andet, og synes bare der er så lang tid til ;)

Jeg kender godt den hjemmeside :) Da jeg fik mailen om at jeg havde vundet, havde de linket til den side :)

Du kan se mere om festivalen her: http://www.sligolive.ie/ hvis du vil det :)

Irland er et utrolig smukt land, både med natur og kultur og menneskerne.

Eeyorenyk sagde ...

Jeg har også et plastiktræ med elektriske lys på - Ret gammelt og småskævt efterhånden. Men jeg har i flere år tænkt at jeg virkelig gerne ville have et rigtigt træ. Også for at se hvordan Freja vil tage det. Hun lever jo nok mange år endnu, så jeg kan jo passende starte med et lille ét som test. :)

Eeyorenyk sagde ...

Hehe, ja men det er nu lige før at jeg ville ønske at hun havde savnet mig lidt mindre. :P Hun er lige en tand for pågående, så jeg får slet ikke lavet noget af det jeg burde i dag. Haha.

Eeyorenyk sagde ...

Ååh, min favorit er også nr. 3 <3 Du må komme herhjem en dag, så du kan kigge billeder og jeg kan snakke dig et øre af, om turen. :P