tirsdag den 30. oktober 2012

En toårig smeltede mit hjerteI går aftes var jeg på besøg hos min veninde Linda for at spise aftensmad. Hendes 2 årige datter Lilje var der også og hun snakkede med mig lige indtil sengetid. Det der er det fantastiske ved denne her aften er at efter aftensmaden så kommer Lilje slæbende med en næsten lige så stor pap bog som hun er og siger "læs bog" og kigger på mig med store dejlige øjne. Jeg sidder lidt og kigger på hende og er lige ved at sige "Er du sikker på at det er mig der skal læse den for dig", men tager det i mig og tager bogen op og finder ud af at det er en børnesange bog. Okaye wow hold da nu helt op, det er laaaaang tid siden jeg har sunget nogen som helst børnesange og jeg var ikke liiige sikker på at jeg kunne huske dem. Men Linda er en super mor og hun sagde at det var ikke noget problem for hun kunne stort set alle melodierne.
Så vi tog en side af gangen og Lilje nød det og sang med og hver gang vi sluttede og der ikke var flere sange på siden så måtte vi bladre og synge videre og videre og videre. Det var en priceless oplevelse og jeg nød og sidde sammen med Lilje og synge. For mig var det en speciel oplevelse. Den bevidste også at jeg stadig har børnetække og børn elsker mig. Plus at man bliver bedre humør og slapper af når man synger og jeg fandt ud af at det har jeg savnet. Altså det at synge. For det giver ro i ens krop og man kan ikke lade være med at smile og kroppen får en lethed som man godt kan mangle i en travl hverdag.

Før Lilje kom med bogen så rendte hun rundt og sang "Se min kjole" samtidig med at hun gyngede fra side til side. Det var nuser sødt og mit hjerte smeltede.

Alt i alt en rigtig dejlig aften i super hyggeligt selskab :-)

Tak til Lilje for at få mig til at synge for det er virkelg noget jeg nyder selv om jeg ikke gør det så tit.


Se min kjole

Se min kjole, den er grøn som græsset.
Alt hvad jeg ejer, det er grønt som den.
Det er fordi, jeg elsker alt det grønne,
og fordi en jæger er min ven.

Se min kjole, den er blå som havet.
Alt hvad jeg ejer, det er blåt som den.
Det er fordi, jeg elsker alt det blå,
og fordi en sømand er min ven.

Se min kjole, den er rød som rosen.
alt hvad jeg ejer, det er rødt som den.
Det er fordi, jeg elsker alt det røde,
og fordi et postbud er min ven.

Se min kjole, den er hvid som sneen.
Alt hvad jeg ejer, det er hvidt som den.
Det er fordi, jeg elsker alt det hvide,
og fordi en møller er min ven.

Se min kjole, den er sort som kullet.
Alt hvad jeg ejer, det er sort som den.
Det er fordi, jeg elsker alt det sorte,
og fordi en skorstensfejer er min ven.

Se min kjole, den har alle farver.
Alt hvad jeg ejer, det er li’som den.
Det er fordi, jeg elsker alle farver,
og fordi en maler er min ven.

Tekst: Gunnar Nyborg-Jensen
Melodi: Gunnar Nyborg-Jensen

Medic out

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Det var rigtig lækkert og Athen er en skøn by! Det var simpelthen også så dejligt at kunne snige sig væk fra al efterårsvejret og lige nyde et par dage i dejligt sommervejr igen. :)

Eeyorenyk sagde ...

Åååh, jamen jeg siger dig altså; For helvede hvor var han absolut AMAZING! Det er faktisk lidt unfair overfor alle andre mænd i verden, for jøsses da; han sætter altså en vis standard! O_o

Men det var SÅ fed en weekend, SÅ mange fede, utrolige begivenheder, store minder for livet, fantastiske oplevelser. Og så tre photo-ops som jeg absolut ELSKER resultatet af! <3