søndag den 28. oktober 2012

I've got the blues...

Jeg elsker blues og når jeg har haft en dag som i dag, hvor kroppen har drillet på mere end en måde og humøret måske ikke har været på toppen så nyder jeg at surfe rundt på Youtube og høre lidt god blues.

En af mine venner har et band der hedder Jake Green Band og de spiller vist fast på MOJO i København. En anden af mine venner tager derind og optager video med Jake Green Band og lige nu hvor jeg sad og trængte til at få det hele ud af kroppen så faldt jeg over disse videoer.


Er ret vild med Statesboro Blues og den lyder sq godt når Jake spiller den:Her kommer den så med mit absolutte ynglings blues band: THE ALLMAN BROTHERS BAND:


Dette her band har jeg hørt siden 1991-1992 og de er super super fede, specielt den måde de spiller på får mig til at blive i godt humør.

Hvis man har lyst til at høre mere til Jake Green Band så skal der bare trykkes på linket og der vil poppe en masse gode og dejlige videoer op.

Faldt lige over "Whipping Post" med The Allman Brothers Band:


Nå men det var vist mit blues-trip for nu her på bloggen :-)

Medic out

3 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Åh, tak søde Bogsmølf. <3 Jeg blev faktisk også selv ret stolt af nogle af mine billeder. Der var mange flere pletskud end jeg havde regnet med.

Billedtagningen her til conventionen har til gengæld ikke været helt med mig. Lyset er elendigt til at optage i, når folk samtidig bevæger sig. Og så sidder der, to rækker foran mig, en pige som satmne burde halshugges eller et eller andet. Hun er SÅ belastende og formår konstant at sidde i vejen. :S
Heldigvis sidder jeg ved siden af en sød dame, der rykker lidt for min skyld, så vi sidder lidt skævt - Og får taget nogle okay billeder. :P

Eeyorenyk sagde ...

Åååh, vi kan da sagtens lave en fot-odate en dag, når jeg er kommet hjem. :) Jeg er jo ikke foto-gud, men jeg vil da gerne se dit kamera og prøve at give lidt fif. :)

Eeyorenyk sagde ...

Haha, ja, det ser faktisk ud som om de smiler sommetider. Jeg ved ikke om de faktisk KAN smile, jeg er ikke sikker. Men det ser sådan ud. :P

Seriøst, jeg overvejede virkelig at sige et eller andet til hende til sidst. For helvede, hvorfor have hat på indendørs? Ta så for fanden den hue af og lad os andre tage et billede tøs! Alle tre dage bar hun en eller anden form for hovedbeklædning der lige ragede 5-10 cm længere op end hendes hoved - Med det resultat at jeg på nærmest alle billeder har hendes top med. :S
I går kom der så én og satte sig på rækken bag hende - Som valgte at holde sin telefon op i stiv arm, så hun spærrede totalt for udsynet. Det var irriterende nok. Men jeg opfangede at hun optog det, ikke bare tog billede. Så jeg tog hævn og fandt en af dem der holdt ro og orden og fortalte hende det. Så stoppede hun og jeg kunne tage mine billeder. HA!
Du måtte tage alle de billeder du ville, fra dit sæde, men det var forbudt at filme i salen. Det er skuespillernes ønske og ærlig talt; det synes jeg er fair nok. Og da hun så samtidig blokkerede min udsigt totalt, havde jeg ingen skrubler med at angive hende.
Damen der sad ved siden af mig synes det var pissemorsomt. "Did she recorded it?" "Yeah - And she's blocking my view!" :P

Men trods det gik det rigtig godt! Jeg har ELSKET hvert minut og vil SÅ gerne prøve det igen. Det var total fedt og har SÅ mange gode minder fra denne her weekend. Jeg håber virkelig at jeg kan komme tilbage igen, måske i 2014. Det ville være fantastisk! <3