onsdag den 18. juli 2012

At få en mand til at smileJeg var i weekenden på Lolland for at besøge mine forældre på et forlænget besøg. Lørdag kørte vi rundt til forskellige kræmmermarkeder og loppemarkeder (det er jo ikke noget nyt da min far er en MEGET stor fan af disse to ting og jeg er vokset op med det).
Nå men vi endte ved Gedesby Mølle og her var der gang i mel-produktionen som der er en gang i mellem.
Fandt ud af at man for en lille 10 krone kunne komme ind i Møllen og se hvordan det foregår og det gjorde jeg så. Mølleren den dag var en flink ung mand som hellere end gerne forklarede hvordan det hele foregår.
Han fandt dog ud af at der var nogle tåbelige mennesker der havde fyldt for meget korn i til møllestenene så de kunne næsten ikke kværne noget til mel pga for meget modstand. Plus det der kom ud kunne man lige så godt skrotte da det ikke ville kunne bruges hverken til at bage af eller give til dyrerne. Det var alt alt for groft og umalet.
Så mens han lå og var ikke særlig godt humør og skovlede korn ud så kunne jeg ikke lade være med at sige følgende for at få et smil frem hos ham:

"Det er sq da ellers en meget god røv som du har når du ligger på den måde"

Nu havde jeg jo mit kamera med og det kom til at se sådanne her ud på de to billeder jeg fik taget:Så ikke nok reddede jeg hans dag, men jeg fik også selv moret mig over det sammen med nogle andre turister som var der på samme tid som mig :-)

Alt i alt havde jeg en super hyggelig weekend som altid når jeg besøger de Gamle <3 

Medic out.

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Næææh, så har du jo (næsten) været hjemme hos mig. Eller rettere, min mor. :p

Sabrina sagde ...

Hehe godt gået! Det tror jeg ikke at jeg havde turde sige :P