søndag den 18. marts 2012

Tøjhusmuseet og "Den Fjerne Krig" onsdag d. 14/3

I onsdags vendte jeg tilbage til København da jeg kom for sent til Tøjhusmuseet og udstillingen "Den Fjerne Krig" tirsdag eftermiddag. Jeg fandt dog ud af at der er gratis adgang om onsdagen så jeg sparede vist nok lige 60 kr og kom ind og så "Den Fjerne Krig  - Soldat i Afghanistan"  meget gratis.
Denne her udstilling kan anbefales til alle der gerne vil se en lille bid af soldaternes hverdag i Afghanistan. Udstillingen er super fedt bygget op og jeg skal helt sikkert ind og se den igen, hvis det bliver ændret noget ved den efter maj måned.
Tøjhusmuseet er ved at bygge de resterende 2 etager om så derfor er der ikke så meget at se andet en masse kanoner, gammeldavs kampvogne, lyskastere og andre ældre dato ting og så den store gennemgående udstilling "Den Fjerne Krig - Soldat i Afghanistan". Men det gør faktisk ikke noget og når museet åbner efter byggerodet så glæder jeg mig til at se hele museets udstillinger.
Det er ikke alle billederne fra udstillingen for der skal jo også være noget for dig at se når du besøger udstillingen og jeg håber at jeg har prikket lidt til din nysgerrighed.
Som sagt så er det en super fantastisk udstilling med en masse effekter, video-skærme og plakater som fortæller hvad der er som du ser.

Jeg fik da også en souvenir med hjem i form af en sandfarvet t-shirt til 75 kr, for sådanne èn skal man da have når man er militær interesseret som jeg er :-)

T-shirt og udstillingsguide
Udstillingsguiden inden i
Bagsiden af udstillingsguiden

Alt i alt en rigtig god onsdag :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Uuuh, så kom I af sted til det hele. Dejligt! :)

Har du set at Arnold Busck Køge får Chris Carter på besøg? www.jentas.dk reklamerer for det. Hvis du tager derned, giver du så ikke lige et praj? ;) Jeg skal desværre arbejde den dag, men har overvejet at bestikke Mads til at sørge for en autograf til mig. :p

Det bliver spændende d. 1. april - Glæder mig til at se dig og alle de andre. Tror det bliver superhyggeligt. Inkl. hindbærsnitter. Haha. :D

Eeyorenyk sagde ...

Ja, jeg er jo SLET ikke misundelig på at du skal møde Chris Carter. Hrfp!

Hvorfor skal jeg altid arbejde når der sker noget spændende ? :/