mandag den 19. marts 2012

Glæder mig til at møde Chris Carter på lørdag


Ham her hedder Chris Carter og han er en fantastisk krimiforfatter. Han kommer tilfældigvis til Arnold Busck i Køge på lørdag kl 1100. Nu er det sådanne at jeg skal til Køge sammen med nogle venner for at få ham til at signere mine 3 bøger og jeg GLÆDER MIG så meget til at se ham live.
Nu ved jeg godt at søde dejlige Katja aka Eeyorenyk vil bande mig langt væk, men nøj jeg føler mig en lille smule heldig og nu var det jo også hende der gjorde mig opmærksom på at han kom til Køge, så hun får da lige en autograf med på vejen når vi ses næste gang.
Chris Carter har skrevet følgende fremragende bøger som jeg kan ANBEFALE alle at læse, hvis man er krimifan:

Bog 1
Bog 2

Chris kommer til Danmark fordi der er Krimimesse i Horsens her i weekenden 24-25 marts og han deltager i den. Jeg håber SÅ meget at jeg får råd til at tage med til næste år for det er en rigtig god oplevelse har jeg fået af vide. Men indtil da så vil jeg blive ved med at anbefale hans bøger og glæde mig til den næste i hans serie. For de er virkelige super fantastiske og jeg lyver ikke.

Bog 3

Det var ordene for nu.

Medic out

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Åååh, jeg er SÅ misundelig! Men jeg har snakket med forlaget der ikke er afvisende for at få ham til landet igen, så man kan da håbe. :)

Eeyorenyk sagde ...

Ja ja ... Bare træd i det. Det er jo slet ikke fordi vi andre skal rende rundt og svede i morgen og besvarer dumme spørgsmål, mens du kan hygge dig med Hr. Carter. Tsk.

Åååh - Glæder mig til at se autografen. :D Og rigtig god fornøjelse. :D