fredag den 9. marts 2012

Hyggelig fredag i god venindes selskab

I dag har jeg fået bugt på min spændingshovedpine som jeg desværre pådrog mig for et par dage siden da alt ved at være jobsøgende ramblede for mig, men efter en god samtale med min nye sparringspartner Heidi så lettede den i nat.

Hvilket jeg var rigtig glad for, for jeg havde en aftale med en ansøgning der skulle skrives og sendes plus en endnu hyggeligere aftale med søde Katja fra Cautious.dk som har været min kollega i Roskilde, men nu arbejder i Valby.

Vi mødtes kl 1630 i butikken i Valby og jeg fik købt en bog som jeg har læst meget om på nettet og som skulle være rigtig god til os der er jobsøgende:


Så nu må vi se om dens ry holder hvad det lover, jeg er optimistisk efter at have læst i den i toget på vej hjem fra Valby.

Nå men søde Katja og jeg tog på noget der hedder Cafe Emil og det kan varmt anbefales. Stemningen var bare super hyggelig, maden god og kakaoen har jeg ikke smagt bedre end i Vindeby på Lolland for et par weekender siden.
Jeg kan love jer for at der blev snakket og sladret lidt indtil kl lidt over 2000, hvor jeg mente at det vist var tid for mig at komme tilbage til Ringsted. Det var super super dejligt at se Katja igen og jeg glæder mig så meget til bloggertræffet den 1 april og til vores fremtidige museumsbesøg, det skal nok blive godt.

Alt i alt en monster hyggelig eftermiddag og aften og det takket være søde dejlige Katja :-)

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Åh, vi skal SÅ meget gøre Københavns museumer usikre til sommer. ;)

Jeg er færdig med Chris Carters "Stalkeren" - Forhulen da også! Hvordan kan der findes danskere der IKKE har læst hans bøger?! Det er jo fandeme fremragende på fremragende på fantastisk. Hver evig eneste gang! Gotta love it! <3

Denne her er dog den første af dem, hvor jeg regnede morderen ud da det var aktuelt første gang - Dér da man finder ud af "du-ved-hvem skød du-ved-hvem og at man ikke fandt du-ved-hvem" ... Det var godt nok svært at skrive uden at afsløre noget for mulige kommende læsere. :p