tirsdag den 7. februar 2012

Til foredrag med Thomas Rathsack


Her til aften har jeg været til foredrag på Roskilde Politigård sammen med mine kollegaer fra mit politikompagni og en del politifolk for at høre Thomas Rathsack.
Det var et super godt foredrag hvor han fortalte om sin tid som jægersoldat i lyd og billeder og der var en del spørgsmål efter foredraget.
Jeg fik signeret begge mine bøger af ham og taget dette her billede. Lidt glad skal man jo være efter den oplevelse :-)













Jeg fik ikke nået at læse Shadow Army inden foredraget, men nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med den.
Der var flere deltagere til foredraget som roste den til skyerne så jeg kan godt forstå hvorfor den sælger så godt. Thomas fortalte forøvrigt at han er i gang med at skrive på nr. 2 roman om Michael Plessner og den kommer om et års tid. Wuhuu det er der mange der glæder sig til skulle jeg lige hilse og sige.


Hvis du får mulighed for at komme til foredrag med Thomas så synes jeg du skal deltage for han er helt nede på jorden og fortæller rigtig godt om at være elitesoldat og om hvordan der er at forlade de velkendte rutiner for at starte et nyt liv som forfatter og foredragsholder.

Medic out.

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Åh, jeg hørte ham i Ishøj sidste år - Det var SÅ godt! Jeg ville i hvert fald klart tage til foredrag med ham, en dag, hvis jeg fik muligheden.
Lige pt overvejer jeg Chris MacDonald til maj. Jeg har mulighed for at høre ham for 75 kr. det kunne jeg godt tænke mig. :)

Eeyorenyk sagde ...

Hehe - Den var i hvert fald tankevækkende at læse. Jeg lånte den på biblioteket, det kunne du evt. starte med. :)