onsdag den 10. august 2011

Søndagen med min egen personlige kok


Hej derude i cyberspace,

Ja jeg ved det godt, det er en smule for sent at skrive om det, men pga det at være kvinde og være plaget af meget meget stærke menses-smerter så har jeg ikke lige haft tid til at skrive om det før.

Så here goes:

Havde en aftale med min gode ven Jan om at vi skulle prøve at lave noget mad som jeg har set på Jamie Olivers program "Middag på 30 min" på tv (kan ikke lige huske hvilken danske tv-kanal det var på).

Programmet stod på:

Killer Jerk Kylling
Ris og Bønner
Hakket Salat
Grillede Majskolber
Yoghurt Naturel med kviste af koriander og saften af en usprøjet lime


Kan kun sige at hvis ikke det havde været for risene så tog det faktisk kun 30 min at lave maden, men tror ikke Jamie har taget højde for at nogle langkornet ris altså skal have ca 30 minutters kogetid for at være klar.

Det smagte fremragende og jeg blev helt vildt overrasket over salaten, den smagte virkelig godt og dens farver var super flotte.

Vil lade billederne tale for sig selv og sende en venlig tanke til min personlige kok der rumsterede rundt i mit køkken :-)


Medic out :-)

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Jeg har tagget dig i en lille taggeleg, hvis du kunne tænke dig at være med. Regler og leg findes på min blog under titlen "Den Nye Taggeleg" :)