torsdag den 7. februar 2008

Hvordan går det så???

Hej derude i cyperspace,

Jooee det går såmænd fint fint.

Jeg har travlt i min bogbutik med at få alle mine områder til at hænge sammen, det kan godt være lidt svært når nu ens mulitmedia område tager så meget af ens tid.

Men har i de sidste to dage knoklet rundt for at få lavet 3 nye vindues udstillinger, sendt ting retur, tømt min dvd-rundel (den blev dømt død af direktøren) samt reducere mit mulitmedia varelager med 20 %, plus ordne min mulitmedia "væg" til gaden med Pixeline på den ene side og andre konsol-spil på den anden side.

Det kan være pænt svært at får reduceret ens varelager med 20 % når man lige har været den store indkøbstur igennem fordi man partou skulle have alt der der stod på listerne som det vi kalder fastvare, spil og tilbehør som vi bare SKAL have i butikken.

Nå men jeg vidste jo egentlig godt at mit lille hjørne på vores stiklager var lidt for overfyldt af The Sims 2 spil og udvidelser hertil (rester fra julen som jeg ikke fik solgt) plus en dum EA titel til PS2 og PS3: Fifa 08 (endnu en titel som jeg fik for meget af til jul og ikke fik solgt).

Så gode råd er dyre og jeg tjekkede lige lidt lagertal og begyndte at ringe rundt til de forskellige andre bogbutikker som er med i kæden og med lidt overtalelse fik jeg afsat de fleste af mine spil og resten som jeg ikke kunne komme af med fik jeg lov til retunere til vores leverandør.

Så alt i alt et par meget hektiske dag, hvor jeg hovedsagligt brugte torsdagen på at rydde op efter mig selv i det jeg begyndte at kalde : Tordags-løse-enders arbejde.

Rent personligt så må jeg jo sige at alt er stille og roligt, i weekenden skal jeg på mit første kursus i grønt, vedligeholdeseskursus i førstehjælp og jeg glæder mig til det, selv om jeg jo hader prøver for et godt ord.

Men det skal nok gå og jeg har mange af mine hjv-kollegaer med så der er dømt hygge.

Til ære for Thilde i Geelong Australien vil jeg prøve at skrive lidt mere på min blog og se at får taget billeder så hun kan se hvad der sker i lille Danmark mens hun er væk :-D

Det var vist det for nu.

Er på vej i seng, så kan I sove godt derude i cyperspace :-D

Medic out.

1 kommentar:

Thilde Smedegaard Petersen sagde ...

Nice nice! Godt at høre at det går godt og du ahr fundet et job, du er glad for!!!!