søndag den 1. marts 2015

Bogudsalg 2015 version 2


Okaye man skal ikke tage ned i sin lokale boghandler bare for at snuse lidt omkring når man har været forbi til bogudsalget på selve åbningsdagen. Det fandt jeg ud af i går formiddag. Her fik jeg øje på to bøger jeg mente jeg ikke kunne undvære på min nu overfyldte bogvæg.

Er lidt en sucker til bagebøger og når jeg ser en ny eller en som jeg ikke har set før så skal jeg bladre i den for at se om der er nogle spændende opskrifter som jeg godt kunne tænke mig at prøve at bage selv. De skal helst ikke være alt for kompliceret for det gider jeg ikke begive mig ud i.

Kagetid er faktisk en lovende bagebog med rigtig mange spændende opskrifter som er lækre og egentlig også nemme. Jo jo ved godt jeg ikke må købe nogle koge-/bagebøger medmindre jeg skiller mig af med nogle af dem jeg har allerede, men der var liiige plads til denne her på hylden host host.

Skattejægeren er Iver Rosenkrantz beretning om hans eventyr i Afrika og jeg kan godt lide at læse om andres eventyr ude i verden. Uanset om de drager til Afghanistan for at hjælpe lokalbefolkningen efter en krig eller om det er en dansk slags Indiana Jones som lever livet i Afrika med spænding og fare.

Så kan man drømme sig med når man læser og deler disse menneskers eventyr indtil sidste side og vende tilbage til den daglige trommerum med drømmen om selv en dag at kunne få råd til at starte på et stort eventyr selv. Hvem gør ikke det?? Jeg gør.

Er du også blevet snigløbet af bogudsalget og de mange gode bøger?

Medic out.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Var den bog af Iver Rosenkrantz også på udsalg, den synes jeg ikke jeg så nogen af de steder jeg var. Lige som dig kan jeg også godt lide at læse om andre folks ekstraordinere eventyr ude i verden og efter din beskrivelse synes jeg den lød rigtig interessant.

Medic sagde ...

Den er med på Bog og Ide's bogudsalg. Det er der jeg fandt den :-)

Den ser rigtig god og spændende ud plus den er fyldt med billeder, hvilket er noget jeg også rigtig godt kan lide. For så får man syn for sagen når man sidder og er begravet i forfatterens historie.

Det skal der næsten være med sådanne nogle bøger. Elsker at se hvordan der ser ud de steder som der er beskrevet i bogen, det giver et mere realistisk billede af det som forfatteren gerne vil fortælle med bogen.

Anonym sagde ...

Når udslaget slutter sætter min Bog & Idé altid resterne ned til halv pris, så jeg tror jeg vil rulle forbi og se om de måske stadig skulel have den til den tid :)

Anonym sagde ...

Ja, der skulle så stå "udsalget" ;)

Katja (@eeyorenyk) sagde ...

Jeg blev faktisk snigløbet, endda på min egen arbejdsplads. Jeg skulle ikke have noget, for der var ikke noget der fristede. Det var lige indtil jeg faldt over "Gyldendals bog om Engle" og så måtte den med hjem. Det er dog research til nyt bogprojekt. ;)

Medic sagde ...

Hehe sejt Eey så er det ikke kun mig der kan blive snigløbet, blæret :-)

Uh glæder mig til at høre mere om det der bogprojekt wink* wink*

Jeg synes ikke rigtig der var de der mega spændende bøger på begge kæders udsalg i år og generelt så var udvalget lidt tyndt og kedeligt.

Dem jeg har fået er jeg dog glad for og du må gerne klappe en eller anden på skulderen i webbutikken og sige tak fra Bornholm for at man kunne forudbestille bøgerne fra kataloget. Det var sq fin og fornem service. Fik dem også leveret på selve dagen hvor udsalget startede. Mega fornemt :-)