lørdag den 21. juni 2014

Pinsebesøg af Faster Nina dag 3


Mandag var sidste dag Faster Nina var på besøg og inden hun skulle sættes på båden mod Sverige så havde vi faktisk hele dagen til at hygge os og se lide mere af nord Bornholm. Vi startede med at spise lidt morgenmad, ikke for meget da vi havde en frokost aftale i Allinge.

Vi kørte til Gudhjem for at kigge lidt og nåede kun halvdelen af byen da tiden begyndte at løbe fra os. Vi gik forbi Gudhjem Røgeri, Gudhjem Glasrøgeri og kom til sidst til den hyggelige lille havn hvor Bech Chokolade ligger.Disse her fisk var rimelige sjove at se på :-)

Når jeg får råd så må jeg altså eje et par stykker af disse her.


Vores frokost aftale i Allinge var på Nordbornholms Røgeri og det er simpelthen en fantastisk buffet man kan få der. Der er alt fra havet, lidt kylling, pomfritter og til børn og barnlige sjæle er der is i lange baner efter man har spist.

Det er anden gang jeg er der og nøj jeg har intet problem i at spise mig en mavepine til. Det gør så også at jeg slet ikke er sulten resten af dagen og aftenen. Stedet kan varmt anbefales til alle der kommer forbi. Der bliver regelmæssigt skiftet ud af retterne så de ikke står og bliver kedelige.

Udsigten fra Nordbornholms Røgeri

Udsigten fra Nordbornholms Røgeri

Udsigten fra Nordbornholms Røgeri

Faster og mig på stranden foran Nordbornholms Røgeri

Mætte og godt tilpas fortsatte vi turen til Almindingen og den indhegning hvor de bornholmske bisonokser færdes. Vi synes at det kunne være meget sjovt hvis nu vi kunne få dem at se. Men ak nej, som sædvanelig så er vi ikke særlige heldige og fik os i stedet en skøn gåtur  i skoven.

Her så vi spor af bisonokserne og frøer samt vi fik set en del fugle som lever i et fuglereservat på området.


Det sidste stop på vejen blev en tur til Kongemindet på Rytterknægten. Når man går op i tårnet så er det det højeste punkt på Bornholm og du kan se hele vejen rundt ud til havet. Det var en super god og passende afslutning på et skønt tre dages besøg.

Specielt på solrige dage er det en fornøjelse at komme til vejrs og kunne se øen hele vejen rundt. Da vi om lørdagen var på Dronningestenen så kunne vi rent faktisk været fortsat og ville have endt ved Rytterknægten. Der er også lavet en mountainbike bane som de modige kan køre på, hvis man tør.Da vi var færdige så tog vi en lille pause og derefter så var det retur til Rønne hvor Faster skulle med Leonora Christine til Ystad og videre med bussen til København.

Uanset hvad vi har udsat Faster Nina for i de tre dage hun var på besøg så har hun klaret det. Hun har klatret i klipper, op og ned af bakker og gået utrolig mange kilometer her dag. Hun var helt vild med Bornholm og det var skønt at høre når det kom til udtryk når hun så et eller andet som var fantastisk.

Vi har været super glade for at få lov til at dele vores skønne ø med hende og håber snart hun kommer igen :-)

Medic out.

Ingen kommentarer: