onsdag den 21. maj 2014

Cake World Nordic i Bella Centeret del 4


Godt nu kommer vi så til hvad jeg fik med hjem fra messen af gode sager. Jeg købte ikke så meget, men lidt blev det til alligevelle.

Øverst ser I de keramiske bage bønner som er håndlavet. Har faktisk gerne ville have sådanne nogle i et stykke tid til når jeg bager tærter. Har fundet ud af at de er et godt hjælpemiddel til at holde bunden hvor den skal istedet for den hæver for meget op. De var rimelige billige og så virker det som godt håndværk.


Disse her to fantastiske brødblandinger tog det mig vel 20 minutter og 2 prøvesmagninger at vælge. De vil være super gode til et godt stykke kød eller til en omgang chili con carne. Synes det er en virkelig god måde at promovere en brødblanding på. Flaskerne er rigtig dekorative når de står i køkkenet og venter på at blive brugt.


Jeg blev lidt inspireret af at kunne dekorere mine kager, muffins og lagkager på en pæn måde og derfor så investerede jeg i disse her italienske sprøjteposer og tilbehøret til dem.Det sidste jeg købte var firkantede muffinsforme fordi jeg synes de var da rimelig sjove og dem måtte jeg prøve. Muffins er som regel runde og nogen gange så skal der lidt fornyelse til når man bager.

Var du på Cake World Nordic og hvad synes du om det??
Fik du noget spændende med hjem til køkkenet??

Medic out.

Ingen kommentarer: