tirsdag den 8. april 2014

Mig som aldrig vinder...

Har igennem People's Press facebook side vundet en bog i deres fredags #Gætenbog konkurrence.

Det er Kurt Kragh: At Tænke Som En Morder der fandt vej til min postkasse i dag.

Den ser super spændende ud og ligger klar til læsning når jeg har nået lidt igennem mine andre bunker.
Jeg har en forkærlighed for Rejseholdet og kriminalhistorie generelt og prøver så godt som jeg kan at læse de bøger der kommer af tidligere politibetjente og andet godtfolk indefor den branche.


Bagsiden fortæller:
Jeg sad over for den attenårige Kenneth på et lille kontor på Nakskov politigård. Han ville ikke have kaffe eller wienerbrød. Noget skulle han have, så jeg havde stillet et glas vand foran ham. Kenneth sad foroverbøjet med hænderne i skødet. En spinkel og almindelig dreng at se på og uden iøjnefaldende fællestræk med en klassisk kriminel. Det var en fremtoning, der stod i skærende kontrast til det, jeg havde set på gerningsstedet. Det passede bare ikke sammen.En ting var, at de havde begået et indbrud, og måske var de også lidt vrede på kroejeren, fordi han havde smidt dem ud, men hvorfor skulle de dræbe ham og hvorfor også hans trettenårige søn? 

Det makabre drab på kroejeren og hans teenagesøn er ét blandt mange drab, som Kurt Kragh har efterforsket gennem sine lange karriere i Rejseholdet. Han fortæller indgående om opklaringsarbejdet i udvalgte drabssager, men også om den helt specielle kultur i dansk politis rejsende eliteenhed. Og om sin udvikling fra grøn, uvidende politiaspirant til erfaren drabsefterforsker.

Nå men det var en lille appetitvækker herfra solskinsøen. Nu vil jeg forberede mit næste blogindlæg og slappe af sammen med ham den dejlige med lidt serie-kiggeri :-)

Medic out.

Ingen kommentarer: