torsdag den 2. januar 2014

Nytårsaften i kærlighedens tegn


Vi havde bestemt os for at Nytårsaften skulle bruges hjemme med hygge, god mad og en film på dvd'en. Dels fordi vi ikke rigtig er til de store fester, men også fordi vi bare gerne ville være alene med hinanden og holde lidt øje med Gandalf der slet ikke er til fyrværkeri.

Vores nytårs menu kom til at bestå af 420 grams Ribeye steaks fra slagteren som faktisk fyldte hele vores tallerken da den blev serveret, rodfrugter i ovn, favorit steak sauce fra Knorr og hasselbagte kartofler med og uden akaciehonning. Da vi rigtig godt kan lide rødvin så faldt valget på det samt sodavand og vand. Til dessert havde ham den dejlige bagt brownie og serverede den med vanilje is og jeg fik min ynglings karamelsauce til. Mums det smagte godt alt sammen.

For at få plads til desserten med tilhørende film gik vi efter maden en god lang tur på en times tid og kiggede på fyrværkeri og nød hinandens selskab.

Vi fortsatte med at se Ringenes Herre: De To Tårne efter gåturen. Da klokken slog tolv var det tid til champagne og kransekage. Vi gik ud og kiggede på fyrværkeriet og endte ned ved vandkanten og kiggede ind over byen og sikke dog et flot syn der var på himlen med alle de forskellige raketter. Det eneste vi selv fyrede af var en lille bitte bordbombe.

Klokken to hed det godnat og sov godt for der var vi trætte efter god mad, god film, masser af frisk luft og 3 timers Ringenes Herre: De To tårne.

Alt i alt en super hyggelig Nytårsaften i kærlighedens tegn :-)
Jeg fik kun spist halvdelen af bøffen, så kunne jeg ikke mere :-)

En god kombi: nybagt kage og is, en ny verden har åbnet sig for mig :-)

Håber alle i bloglandet har haft en rigtig dejlig Nytårsaften.

Medic out.

Ingen kommentarer: