Jeg fik for et stykke tid siden opskriften på nogle fantastiske knækbrød af søde Eey og har bagt dem et par gange. Nu da jeg er ved at opdatere bloggen med de opskrifter som jeg har bagt så synes jeg at disse her også skulle med. De er nemme at lave og så smager de fantastisk (ja ja ja jeg ved godt jeg gentager mig selv, men det gør de altså).
Hjemmelavet Knækbrød:
Ingredienser:
2 dl ølandshvede
1/2 dl hvedemel
1/2 dl havregryn
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl solsikkekerner
1/2 dl græskarkerner
1 dl vand
1/2 dl olivenolie
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Bland vand og olivenolie i en skål og bland de tørre ingredienser i en skål for sig selv. Kom dem i skålen med vand og olivenolie. Saml dejen til den er fast og lad den trække i køleskabet i en times tid.
Tænd ovnen på 190 grader. Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et stykke bagepapir, til du er tilfreds med tykkelsen. Skær dejen ud i passende stykker (eller stik dem ud i sjove former, hvis du lyster) og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til kanten begynder at være gylden.
De her knækbrød er superlækre og meget fyldige i det, på grund af kernerne.
Tænd ovnen på 190 grader. Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et stykke bagepapir, til du er tilfreds med tykkelsen. Skær dejen ud i passende stykker (eller stik dem ud i sjove former, hvis du lyster) og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til kanten begynder at være gylden.
De her knækbrød er superlækre og meget fyldige i det, på grund af kernerne.
Taark til søde Eey for at dele sin opskrift :-)
Enjoy.
Medic out.
1 kommentar:
Mmmm, de ér altså bare nogle af de bedste knækbrød i verden. <3
Send en kommentar