tirsdag den 6. august 2013

Hvis nu I skulle undre jer over hvor jeg har været de sidste 5 uger

Så er der en ganske god forklaring på det spørgsmål.

Jeg har været på Bornholm hos ham den dejlige for at søge job til når jeg en dag flytter mine teltpæle derover. Det har været super dejligt at opleve Solskinsøen når den er fyld med turister for så ved jeg ihvertfald hvordan det er. Der er biler og mennesker overalt hvor man går og kører, så man skal være en smule tålmodig i højsæsonen. Men ingen tur til Bornholm uden at jeg også tog Gandalf med og han har virkelig oplevet noget nyt og spændende. For han fik lov til at komme rigtig ud og nyde den friske luft i ham den dejliges gård. Det er godt at Gandalf er så nysgerrig og han klarede turen fra Sjælland til Bornholm og tilbage så flot incl selve opholdet. Jeg er meget stolt af ham. Han har også oplevet regnvejr og ved nu at man bliver våd når man kommer ud i det hehe. Så jeg har fået en indekat med tendenser til udekat med hjem til Sjælland. Vi endte med at døbe ham "Kongen af trappen" for dem kunne han rigtig godt lide og han fik en masse motion med at løbe op og ned af dem.


Billederne er fra Gandalfs første gårdtur hvor alle de nye lyde og omgivelser skulle udforskes sammen med mig for det var jo en fagre ny verden der lige pludselig åbnede sig for en 13 års indekat.
Vejret har været super godt undtagen lige nogle dage hvor vi fik regn, men naturen havde godt af det og jeg havde jo taget et udvalg med af bøger jeg kunne læse hvis jeg fik lyst til det. Har fået en masse sol på min hvide krop og er nu lækker brun. Vi har været ude og sejle og set Hammershus fra søsiden af og manden i båden fortalte om de forskellige ting vi så på den 40 minutters sejltur, vi har været på stranden og det var en kold fornøjelse i bølgen blå, vi har været ude og bade i et nedlagt stenbrud, jeg har gået ture ved kystierne og der er super smukt, har været i løbeskole hos ham den dejlige, men endte med en ordentlig omgang skinnebensbetændelse (øv øv øv), Brændegårdshaven blev besøgt, har lavet snobrød for første gang i mit voksne liv tror jeg og har leget turist på må og få. Vi fik set Forsvarsmuseet i Rønne, Kastellet i Rønne med tilhørende skanser og kanonstillinger, jeg har været på Det Bornholmske Jernbanemuseum, Nexø Museum, Malkeværnskansen og skanserne på den anden side af Nexø hvor der også er et Vildtfuglereservat, Fandens Keglebane, Helleristninger og mange andre ting. Det gode er at der stadig er utrolige mange ting at se på Bornholm og jeg glæder mig til at fortsætte min opdagelsestur.Uh og så var jeg jo lige ved at glemme at fortælle om vores chiliplantage. Planterne trives i stor stil og da jeg tog hjem var den største blevet 40 cm høj og de andre var også godt på vej, så det bliver spændende at se hvordan de har klaret sig næste gang jeg kommer tilbage til øen. Indtil videre har vi kun mistet 2 planter som ikke kunne overleve at blive plantet ud og det er da rimeligt godt klaret af 23 planter.


Alt i alt kan jeg sige at jeg havde en rigtig dejlig måned på Bornholm og jeg glæder mig til mit ophold det bliver permanent :-)

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Godt at Gandalf klarede sin udetur flot og uden problemer. Det kan jo godt være lidt af en mundfuld for både kat og ejer, at få en indekat til at være udekat. :) Men det ser da ud til at han hygger sig mægtigt - Og trapper, de ér altså bare spændende. Det er utroligt hvad man ikke kan på dem. ;)