mandag den 3. juni 2013

En travl weekend overstået

Lørdag havde "Tante" Irene og jeg inviteret vennerne til hygge der hvor jeg bor. Jeg havde som overraskelse til selskabet inviteret ham den dejlige til Sjælland så de, der kunne komme denne lørdag, kunne møde ham.

Vores gode ven og fremragende kok Bech havde taget teten og bestemt sig for at det var ham der skulle lave mad. Og lavet mad blev der. Der blev lavet yderst mør og skøn husarsteg, fantastisk lækker himmelsk brun sovs, brun kartofler, hasselbagte kartofler, salat, kold og varm rødkål, låget (bacon) fra husarstegen blev skåret i stykker og chips var der også med som tilbehør. Alt i alt så stod vores kok i køkkenet i 4,5 timer flankeret af ham den dejlige og mig.

Til dessert var der 2 slags is, flødeskum, chokoladespåner, is-dessertkager og trafiklys-kage som "Tante" Irene havde bagt.

Der blev godt nok spist en mavepine til da maden endelig stod på bordet. Hold da helt op. Jeg tror det er første gang der har været så meget mad på mit spisebord til en hyggeaften. Har allerede sagt til Bech at jeg skal have opskriften på den der husarsteg for den vil jeg også rigtig gerne prøve at lave en dag til min familie. Mums siger jeg bare :-) Efter maden gik vi en tur i byen inden vi kom tilbage for at spise dessert. Det var en super dejlig aften og vi nød den alle sammen.
Søndag havde jeg lavet en aftale med min bror og svigerinde at vi skulle komme til København for at spise frokost. Vi kom en halv time for sent da de havde flyttet bussen 5A's stoppested og det var næsten ikke til at finde da deres "her er du plakat" ikke rigtig stemte overens med hvor man stod. Så vi brugte 15 min på at lede efter bussen og 15 min på at komme hen til vores frokost aftale. Nøj hvor jeg dog glæder mig til at Nørreport station bliver færdigbygget så os der kommer ude fra kan slippe for alt det der byggerod og tidsspilde.

Nå men aftalen med min bror og svigerinde gik super godt og vi blev inviteret på en lille hyggelig øl-bar der hedder Mikkeller & Friends, den ligger på Stefansgade 35 i kælderen 2200 KBH N. Her fik jeg nok den mest skønne sorte øl som jeg længe har fået. Og nu hvor jeg skriver om vores besøg kan jeg jo slet ikke huske hvad øllen hed, det undskylder jeg mange gange. Når man nu er til special øl så er det vist et af de steder som man næsten bliver nødt til at besøge. Stedet var helt vildt hyggeligt og da det var godt vejr satte vi os udenfor på nogle træ taburetter og snakkede om himmel og jord. Jeg kan anbefale at man kigger  forbi og ser hvordan deres taphane system fungeret og så er der en meget lang liste af øl som man kan vælge.
Bartenderen var rigtig god til at hjælpe med at finde den helt rigtig øl som man skulle smage. Jeg må sige at der er topkarakterer fra mig af til service og venlighed.

Efter besøget så skulle tog vi tilbage til hovedbanen og ham den dejlige blev sendt hjem til Bornholm og jeg tog DSB hjem til mig selv. Og nu vi snakket DSB så tog det mig 1 1/2 time at komme hjem, da der bare ikke fandtes toge til min by, hvor vildt er det lige?? Jeg må sige at jeg blev en kende overrasket over udvalget af toge på en ganske almindelig søndag aften hvor hovedbanen var fyldt til bristepunktet af rejsende.

Udover det hickup over DSB så har det simpelthen været en super fantastisk weekend. Håber alle derude bag skærmene har haft en lige så god weekend.

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Hvad dælen er husarsteg? O_o Og hvorfor blev min invitation væk i posten måske? :P