søndag den 21. april 2013

Gandalf og frisk luft

Jeg har i den forløbne uge haft Gandalf med ned i gården for at vænne ham til det at få frisk luft. Det kan godt være svært for en ældre herre (12 år på vej til de 13 år) at forstå hvorfor ens mor nu lige pludselig putter en i transportkassen og går ned af trapperne for at stille én i gården hvor der er så mange nye dufte og lyde. På trods af dette her så har han klaret det flot. En af dagene prøvede Gandalf dog at grave sig selv ud af transportkassen for at komme tilbage til lejligheden.
Nu kan det jo være du spørger "hvorfor i alverden begynde at vænne en sød kærlig indekat til den friske luft??" Well det har noget at gør med de planer jeg har for efteråret og der skulle Gandalf helst have vænnet sig til at være en lille smule uden for.

Når man så har udstået en halv times frisk luft med nye lyde og dufte så er det jo dejligt at mor hun sørger for en behørig belønning bestående af vådkost. Se det var noget missen kunne lide. Så meget at skålen blev skubbet frem hen over gulvet indtil der ikke var mere tilbage :-)

Jeg kan ikke andet end elske Gandalf og er meget stolt af ham.

Medic out.

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Haha, det nummer laver Freja også med sin skål, når der er vådfoder. Man kan høre en insisterende skraben og når den stopper er det med 100 % sikkerhed at man kan se en kat liste hen over gulvet på jagt efter alle de bidder der nu er røget på gulvet. -_-