lørdag den 24. november 2012

Anmeldelse af The Other Hand/Den Anden Hånd

Bagsiden fortæller:

Vi vil ikke fortælle dig hvad der sker i denne her bog. Det er en helt speciel historie og vi har ikke lyst til at ødelægge den.
På den anden side så skal du vide nok til at du har lyst til at købe den så vi vil kun sige følgende:

Dette er historien om to kvinder.

Deres liv kollidere en skæbnesvanger dag hvor en af dem skal tage en forfærdelig beslutning.

To år senere mødes de igen
- historien begynder her....

Når du først har læst den så vil du have lyst til at fortælle dine venner om den. Når du gør det så lad være med at fortælle dem hvad der sker. Magien ligger i hvordan historien folder sig ud


Anmeldelse:
Dette er en sød historie om en Nigeriansk pige og et Britisk ægtepar som mødes på en Nigeriansk strand og hvad der sker med deres liv efter dette møde.
Det var en lidt irriterende bog på et tidspunkt fordi jeg følte at den gentog sig selv, men det gik over da det jo var de to kvinder i bogen som fortalte deres historie sideløbende.
Den var overraskende i tide og utide og jeg havde slet ikke forventet at den ville ende som den gjorde.
Jeg mødte forfatteren Chris Cleave på Bogmessen i Bella Centeret i København i november og han var faktisk den aktuelle årsag til at jeg startede på bogen som har ligget i mine bunker i nogle år efterhånden.
Alt i alt en rigtig god læseoplevelse og jeg vil anbefale den til alle som gerne vil have Lille Bi under huden med sit Dronning Elisabeth 2 engelsk og hendes sjove måde at tænke på.
Hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg faktisk det var en meget rørende bog, som fik mig til at tænke på at nogen steder i Afrika og andre steder i verden, er der pengemænd der vil gøre hvad som helst for at udnytte jordens ressourcer uden at tænke på den befolkning der lever der. De vil gøre hvad som helst for at få adgang til kilden til penge og det er lige meget om det betyder at de udøver mord eller udryddelse af hele landsbyer.
Det er en lidt trist tanke i mit hoved.

Jeg har læst bogen på engelsk (derfor det engelske cover) og den er skrevet at Chris Cleave som er udgivet på dansk på Forlaget Hr.Ferdinand. 4/5 stjerner.

Medic out

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Iiih, hvor er jeg glad for at du kan lide "Mediatropolis" - Jeg synes jo selv den er helt fantastisk, så vil så gerne have at ALLE bare læser den. Haha. :P